Minecraft modu içerisinde bulunan silahlar nasıl bulunur?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Minecraft ilk başta 1.12.2 için kendi mod packimi yaptım ve sürüm biraz eski diye 1.16.5 geçtim. Şu ana kadar 50+ mod kurdum yapı modu falan ama modla eklediğim silahlar itemler chestlerden vb asla bulamıyorum. Sadece yapılarak alınabiliyor. Onların normal dünyada chestlerin içinde ya da başka bir yerden bulabilmeyi nasıl sağlayabilirim? 1.12.2 loot tweaks diye bir mod var o otomatik sağlıyordu ama 1.16.5 için bulamadım? B (1.16.5 için mod önerileriniz açığım silah, alet, eşya, farklı diyarlar, yapılar, bosslar ve canavar ve NPC modları eksiğim var.)

Bunun için loot Table'ları değiştirmeniz lazım. Bir datapack veya mod ile hallolabilir fakat kendiniz yapmanız gerekli ve bayağı uğraştırır. Neden böyle bir şey istiyorsunuz ki? Craft yapmak daha mantıklı.

Mod önerisi de istemişsiniz mod önereyim.

Repurposed structures.
Sophisacted backpacks.
Yung's tüm modlar (yung's better dungeons, yung's better strongholds...) (yung's better portals dışında)
MC dungeons weapons.
MC dungeons armors.
Awesome dungeon.
Dungeons enhanced.
Dungeons Plus.

Minecraft ilk başta 1.12.2 için kendi mod packimi yaptım ve sürüm biraz eski diye 1.16.5 geçtim şu ana kadar 50+ mod kurdum yapı modu falan ama modla eklediğim silahlar itemler chestlerden vb asla bulamıyorum sadece yapılarak alınabiliyor onların normal dünyada chestlerin içinde ya da başka bir yerden bulabilmeyi nasıl sağlayabilirim? 1.12.2 loot tweaks diye bir mod var o otomatik sağlıyordu ama 1.16.5 için bulamadım?

Bunun için loot Table'ları değiştirmeniz lazım. Bir datapack veya mod ile hallolabilir fakat kendiniz yapmanız gerekli ve bayağı uğraştırır. Neden böyle bir şey istiyorsunuz ki? Craft yapmak daha mantıklı.

Onların 1.12.2 otomatik mod ayarlayabiliyordu. Ve bir sürü silah vb. mod ekliyebiliyorduk ama her silahı craftlarsam etraftan normal Minecraft olan silahlarla dururum ben eklediğim bazı silahları hem etraftan bulup craftlamak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı