Minecraft modu yaparak para kazanılır mı?

MalatyaKaysısı

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Evde çok boş vaktim var ve mod yapma yeteneğim var fakat bu işte para var mı? Sormak istedim örneğin 1K 2K cep harçlığı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Donate linki bırakırsan belki, modderlık genellikle gönüllülük esaslı yapılır. Ancak pek tabii ki ücretli modlar da vardır. Eğer işinizde gerçekten iyiyseniz ücretli yapabilirsiniz.

Donate linki bırakırsan belki, modderlık genellikle gönüllülük esaslı yapılır. Ancak pek tabii ki ücretli modlar da vardır. Eğer işinizde gerçekten iyiyseniz ücretli yapabilirsiniz.

Modlar topluluk ürünü olur genelde ama ücretli modlarda var bildiğim kadarıyla.

Bazı siteler tıklama başına reklam payı veriyor diye duymuştum hocam oradan para cıkmazmı.

Merhaba. Evde çok boş vaktim var ve mod yapma yeteneğim var fakat bu işte para var mı? Sormak istedim örneğin 1K 2K cep harçlığı çıkar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakmanızı öneririm hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakmanızı öneririm hocam.

Tam şimdi bu videoyu izliyordum Adal'ın hazır bir kitlesi var o yüzden büyük bir fark olacaktır, araştırıyorum😊

Mod yapıp bunları modrinth e yükleyin ve YouTube'da tanıtımlarını yapın. Ancak yaptığınız modlar işlevsel olmalı (örneğin: Optimizasyon modu, jei benzeri)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı