Karşılık talep edecek misiniz?Boş zamanım çok bu aralar. Atın, 3-5 şey yapabilirim belki.
Biliyorum. Ben çok denedim yapmayı ama ton ayarlamada berbatım.Sizi üzmek istemem ama birine iyi sayılabilecek texture yaptıracaksanız bütçenizin olması gerekir. Ya da karşılığında vereceğiniz herhangi bir şey. Maalesef kimse babasının hayrına bir şey yapmıyor, piyasa böyle.
2-3 texture yapabilirim fakat yapacağım şeye göre değişir. Karşılığa gerek yok.Karşılık talep edecek misiniz?
2-3 texture yapabilirim fakat yapacağım şeye göre değişir. Karşılığa gerek yok.
Atın buraya, yapayım atayım size.Biliyorum ama verebileceğim tek şey credit o da modu bitirebilirsem.
Maden bloğu için texture istiyorum. Template var elimde.
Bir de ingot falan.
Atın buraya, yapayım atayım size.
Kılıcı baştan yapmamı mı istiyorsunuz yoksa normal kılıcın üstünü boyamamı mı? Ana renkten kastınız nedir, neyin ana rengi? Açar mısınız biraz daha?Eki Görüntüle 1057189Eki Görüntüle 1057190Eki Görüntüle 1057191 Bunlar renk tonları belli zaten mavi mor arası bir renk olur ya ana renk o olsun lütfen.Eki Görüntüle 1057194bu da kılıç yine aynı renklerde olsun. Tekrar teşekkürler.
Attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.