Minecraft mouse aniden dönüyor

İşletim sistemi
Windows 10

yusuf_alim61

Centipat
Katılım
9 Mart 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır bu hatayı yaşıyorum. Formatlıyorum çözülüyor fakat bir zaman sonra gene aynı. DPI hassasiyet düşürme değil olay farklı. Bir sorun var yabancı forumlara da baktım fakat çözümü bulamadım yardımıcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar>Denetimler>Fare Ayarları>Kaydırma hassasiyetini azaltın. (Sorun devam ediyorsa aynı yerden Ham Girdi'yi kapatıp deneyin.)
İşe yaramadı.
Bir görüşüm yok ama belki yardım edebilirim diye sorununuzu öğrenmeye çalıştım. Sorununuzu ne olduğunu sormak, sorunu çözme zorunluluğu getirmiyor.
Sorunum fareyi sağa sola hareket ettirince aniden kayması.
 
Hala sorunu yaşayan varsa diye yazayım, bu problemi ben de yaşıyordum internette yabancı kaynaklardan çözümünü buldum. Eğer bir fare yazılımı kullanıyorsan oradaki rapor oranı değerini düşürmen gerekli. Bunu yapmak için başka programlar da kullanabilirsin. (rapor oranını farenin oyuna 1 saniyede kaç kez bilgi gönderdiğini değiştirir). Yüksek rapor oranı Minecraft'ta sıkıntı yaratıyor bu yüzden olabildiğince düşüğe çekmek sorunu düzeltecektir ben 250Hz'ye düşürdüm sorun çözüldü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı