F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 19 Haziran 2021 #1 Minecraft'ın orijinal sitesinden oyun içi desenimi değiştirmeme rağmen multiplayer'a girdiğimde eski desenim gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı?
Minecraft'ın orijinal sitesinden oyun içi desenimi değiştirmeme rağmen multiplayer'a girdiğimde eski desenim gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı?
Çözüm F F FcamS 19 Haziran 2021 XPLSG dedi: Hesap size aitse çıkış yapıp tekrar girin eğer alt hesap yani reklam izleye izleye aldığınız bir hesapsa olmama ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim olmadı. Çözümü buldum, Minecraft'ın dosyalarını silip tekrar indirdiğimizde düzeliyor.
XPLSG dedi: Hesap size aitse çıkış yapıp tekrar girin eğer alt hesap yani reklam izleye izleye aldığınız bir hesapsa olmama ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim olmadı. Çözümü buldum, Minecraft'ın dosyalarını silip tekrar indirdiğimizde düzeliyor.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 19 Haziran 2021 #2 FcamS dedi: Minecraft'ın orijinal sitesinden oyun içi desenimi değiştirmeme rağmen multiplayer'a girdiğimde eski desenim gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Tek bir sunucuda mı oluyor yoksa hepsindemi eğer tek sunucuda oluyorsa ve sunucu premiumsuz ise skin değiştirme pluginleri var ondan olabilir. Artı 0 Eksi
FcamS dedi: Minecraft'ın orijinal sitesinden oyun içi desenimi değiştirmeme rağmen multiplayer'a girdiğimde eski desenim gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Tek bir sunucuda mı oluyor yoksa hepsindemi eğer tek sunucuda oluyorsa ve sunucu premiumsuz ise skin değiştirme pluginleri var ondan olabilir.
KS KS F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 19 Haziran 2021 #3 Averasia dedi: Tek bir sunucuda mı oluyor yoksa hepsindemi eğer tek sunucuda oluyorsa ve sunucu premiumsuz ise skin değiştirme pluginleri var ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüm sunucularda oluyor. Artı 0 Eksi
Averasia dedi: Tek bir sunucuda mı oluyor yoksa hepsindemi eğer tek sunucuda oluyorsa ve sunucu premiumsuz ise skin değiştirme pluginleri var ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüm sunucularda oluyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Haziran 2021 #4 Skininiz uygunsuz gibi bir skinmi acaba? Artı 0 Eksi
KS KS F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 19 Haziran 2021 #5 XPLSG dedi: Skininiz uygunsuz gibi bir skinmi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Haziran 2021 #6 FcamS dedi: Hayır değil. Genişletmek için tıkla... Skininizi komple kaldırıp tekrar deneyin veya skininizi uyguladığınız karakteri değiştirin mesela steve kullanıyorsanız yani büyük alexe geçirin. Artı 0 Eksi
FcamS dedi: Hayır değil. Genişletmek için tıkla... Skininizi komple kaldırıp tekrar deneyin veya skininizi uyguladığınız karakteri değiştirin mesela steve kullanıyorsanız yani büyük alexe geçirin.
KS KS F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 19 Haziran 2021 #7 XPLSG dedi: Skininizi komple kaldırıp tekrar deneyin veya skininizi uyguladığınız karakteri değiştirin mesela steve kullanıyorsanız yani büyük alexe geçirin. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Skininizi komple kaldırıp tekrar deneyin veya skininizi uyguladığınız karakteri değiştirin mesela steve kullanıyorsanız yani büyük alexe geçirin. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Haziran 2021 #8 FcamS dedi: Maalesef düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hesap size aitse çıkış yapıp tekrar girin eğer alt hesap yani reklam izleye izleye aldığınız bir hesapsa olmama ihtimali var. Artı 0 Eksi
FcamS dedi: Maalesef düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hesap size aitse çıkış yapıp tekrar girin eğer alt hesap yani reklam izleye izleye aldığınız bir hesapsa olmama ihtimali var.
KS KS F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 19 Haziran 2021 #9 XPLSG dedi: Hesap size aitse çıkış yapıp tekrar girin eğer alt hesap yani reklam izleye izleye aldığınız bir hesapsa olmama ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim olmadı. Çözümü buldum, Minecraft'ın dosyalarını silip tekrar indirdiğimizde düzeliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
XPLSG dedi: Hesap size aitse çıkış yapıp tekrar girin eğer alt hesap yani reklam izleye izleye aldığınız bir hesapsa olmama ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim olmadı. Çözümü buldum, Minecraft'ın dosyalarını silip tekrar indirdiğimizde düzeliyor.