Minecraft neden dışlanıyor?

Oynayan kitlenin hiç azımsanmayacak bir kısmı "velet" diye tabir edilen sinir bozucu tipler oluyor.

Yaş olarak bakmayın, davranış olarak bakın.

Hatta "toxic" desem daha doğru olur. Velet'i boş verin.

Aynı şekilde Youtube'da da iğrenç minecraft videoları var bkz. Aleyna Tilki Portalı, X portalından geçtim vs.


Bu yüzden.
Aynısı Sonic başta olmak üzere birçok oyunda oluyor. Kitle insanlara antipatik hissettiriyor.
Haklısınız. Gelmiş 9-10 yaş aralığındaki çocuklar karşısındakinin yaşını bilmeden, veya kim olduğunu bilmeden ağza alınmayacak küfürler ediyor. Oyun zevkli, fakat oynayan çok çocuk var. Ben de oynadım ama hiç "toxic" denen kitleden olmadım. Küfür edenler, saygısız olanlar var. Gelmişsin oyundasın adam seni öldürüyor makro ile falan. Sonra gelmiş "GG ez" bunun ne zevki var ki ? PvP atıyoruz gelmiş adam makroyla öldürmüş bide kolaydı diyor. Bunu diyende 12-13 yaşında düzgün oynayamayanlar. Kısacası oyunun kitlesi kanser. Dışlanan bir oyun değil gayet güzel ama işte kitlesi. League Of Legends gibi.
 
Oyunun Survival modunu günde 2-3 saat oynayıp Survival modumda şaheserler yaratıyorum Build'imi düzelttim ve farmları neredeyse öğrendim hepsini eşyaları varsa tekte yapıyorum arkadaşlarla falan Survival akıyor Craftrise'da oynuyorum önceden onu bıraktım çünkü leş.
 
Minecraft bedava indir, Minecraft freddy portalından geçtim, ben Minecraft prosuyum adlı kelimeler yüzünden.
Evet bir de küçük çocuklar izlesin diye saçmalayan var. Neymiş bilmem ne portalından geçtim, yok ......'yı kaçırdılar. Çok garipler. İsmini söylemek istemiyorum ama belli. Bari baş ve son harfini vereyim eskiler tanır. RG. Kendini çok bozan birisi. Eski kitlesini atıp çocuk kanalı yaptı.
 
Evet bir de küçük çocuklar izlesin diye saçmalayan var. Neymiş bilmem ne portalından geçtim, yok ...'Yı kaçırdılar. Çok garipler. İsmini söylemek istemiyorum ama belli. Bari baş ve son harfini vereyim eskiler tanır. RG. Kendini çok bozan birisi. Eski kitlesini atıp çocuk kanalı yaptı.

Örümcek çocuk denen kanalı da 3 yaşındaki çocuk izliyor. Aralıksız 1 saat. Çocuğun en son gözü kör olacak.
 
Minecraft´ı hiç oynamadım. Oynamayı da düşünmüyorum. Ancak Minetest adındaki benzerini denedim ve beğendim. Oyuncu sayısı artarsa ve biraz daha gelişirse oynanabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı