Minecraft neoforge hakkında bilgisi olan var mı?

Erdium

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni Minecraft mod loaderı olan neoforge hakkında bilgisi olan var mı? Ben çok çözemedim.

Not: Modrinth uygulumasından bakayım dedim Neoforge'u kurmaya çalıştığımda hata verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.neoforge,forge ekibinin kurucusu lexmanos haric tum ekibin projeden ayrilip yeni kurmuş olduğu forge un sert bir çatalıdır ve muhtemelen yakin gelecekte forge'un ölmesiyle (cunku ekipte sadece artik lex kaldi.bu saatten sonra gelistirilmesi cok zor forge un) forge un yerini alacak yeni bir modlama api'sidir.ekibin bu sekilde karar almasinin sebebi lex'in sorunlu kişiliğidir.neoforge'un curseforge uygulamasinda bulunmasi lazim şu anda.daha yeni bende gördüm.ama neoforge asil olarak kendisini 1.21 surumunde gosterecektir.suanda forge ile hemen hemen aynidir.

Merhaba. Neoforge, Forge ekibinin kurucusu lexmanos haric tum ekibin projeden ayrilip yeni kurmuş olduğu Forge'un sert bir çatalıdır ve muhtemelen yakin gelecekte Forge'un ölmesiyle (cunku ekipte sadece artik lex kaldi. Bu saatten sonra gelistirilmesi cok zor Forge un) Forge'un yerini alacak yeni bir modlama API'sidir. Ekibin bu sekilde karar almasinin sebebi Lex'in sorunlu kişiliğidir. Neoforge'un CurseForge uygulamasinda bulunmasi lazim şu anda. Daha yeni bende gördüm. Ama neoforge asil olarak kendisini 1.21 surumunde gosterecektir. Şu anda Forge ile hemen hemen aynidir.

Sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı