Minecraft nereden alınmalı?

Kendi sitesi var fakat orada yerel fiyatlandırma yok sanırım 400 TL civarı ediyordu. İkisini almak her türlü kârlı.

Kredi kartı bilgilerini girince yerel fiyatlandırmaya geçiyor diye duymuştum.

Hocam bu paket normalde 199 tl ama xbox game pass ultimate üyeliğiniz varsa indirime düşüyor 159 tl oluyor. Şimdi bu pakette minecraft Java edition, Minecraft bedrock diğer adıyla Windows Edition bulunuyor. Mojang tüm minecraft ve türevleri oyunlarını tek uygulamada toplamış. Minecraft Launcher uygulamasının içinden hepsini bir arada bulabilmemiz için. Ama indirirsek bu minecraftı tabi ki tek tek masaüstünde ayrı uygulama olarak gözüküyorlar minecraft Java ve bedrock yani ordan normal de açabilirsiniz. Ama ben javada şöyle bir sıkıntı gördüm o da bedrock gibi, mobil uygulama gibi açılıyor. Minecraft sürümlerine geçiş yapacak bir Launcher bulunmuyor. Ben bunu beğenmedim açıkçası. Sonuç olarak bedrock alınır ama Java Launcher olarak gelmediği için beğenmedim

Xbox'tan alın.
Eger gamepassınız varsa Xbox'tan 159 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Eger gamepassınız yoksa microsoftan da Xbox'tan da 199 TL'ye alabilirsiniz.
İkisi arasında bir fark yok.
Hocam bende de xbox game pass vardı xboxta da indirimli alınabiliyor, Microsoft storeda da alınabiliyor xbox konsol uygulama olduğu için indirebiliyorsunuz
Yani fark etmiyor hangisinden alıp indiriyorsan. İkisi de Microsoft hesabından açıyor fark yok

Son düzenleme:

Nasıl oluyor bu şekilde hocam ekran görüntüsü atabilir misiniz? Ben de nereden alacağım konusunda kararsız kalmıştım da anlayamadım nasıl göründüğünü. Launcher değişikliği olduğunu bilmiyordum.

Kardeşim sen Java and Bedrock al bir sıkıntı görmedim ben Java'nın bazı avantajları var Bedrock yani Windows 10 Edition'nun bazı avantajları var sen Java and Bedrock Edition al kafana göre ikisini de oynarsın zaten tekli satılmıyor galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…