Minecraft.net vs. Diğer Premium siteleri

Site güvenilir, sorun yaşatmazlar. Ayrıca minecraft.net'de Euro olarak satıldığı için bazen ödemede sıkıntılar olabiliyor.

2 Yıldır hesabı gitmeyen arkadaşlarım var. Ben de 1 yıldır kullanıyorum. Satıcıya kesin güvenilir diyemem ama sorun yaşatacağını sanmam.

Buranın da kesinliği yok en iyisi DurmaPlay gibi geliyor şu an.
Site güvenilir, sorun yaşatmazlar. Ayrıca minecraft.net'de Euro olarak satıldığı için bazen ödemede sıkıntılar olabiliyor.

2 Yıldır hesabı gitmeyen arkadaşlarım var. Ben de 1 yıldır kullanıyorum. Satıcıya kesin güvenilir diyemem ama sorun yaşatacağını sanmam.

Yani her türlü risk var çünkü hesabın ilk sahibi satın alırken ona mail olarak transaction ID gidiyor. Bu transaction ID'nin esprisi ise şu. Eğer o transaction ID'ye sahip olursanız o hesaba istediğinizi yapabilirsiniz. Mesela Mojang desteğe bakın transaction ID şu, böyle böyle hesabımı çalan mailini değiştirmiş falan derseniz Mojang mesajı bile okumadan istediğinizi yapıyoryr. Çünkü transaction ID'ye sahipsiniz.

Eskiden güvenilir satıcı olarak minecraftity falan vardı benim oynadığım zamanımda. Onlar en güzeliydi çünkü anında değiştiriyolardı, platideki gibi değildi. Ne yazık ki kapandı ve oradaki hesaplarım çalınınca değiştirtemedim. 🙁
Minecraftity dolandırıcıları mı iyiydi? Dolandırıcılar sıralaması 1- Minecraftity 2- Filopi'dir benim için. Hiç bir ucuza MC hesap satan Türk satıcılarına güvenmem hocam.
Zaten hesap 14 dolar. Az daha verip orjinalini alın daha iyi.
Bu e-mail adresleri mi ne birleşekmiş falan o sebeple arttırmışlar fiyatları. Normalde 6-7 dolardan satıyorlardı. 1 yıl önce 18 TL falandı, ben 20-22 TL bir şeye almıştım. Türk dolandırıcılarına para vermekten iyidir.

Minecraftity dolandırıcıları mı iyiydi? Dolandırıcılar sıralaması 1- Minecraftity 2- Filopi'dir benim için. Hiç bir ucuza MC hesap satan Türk satıcılarına güvenmem hocam.

Bu e-mail adresleri mi ne birleşekmiş falan o sebeple arttırmışlar fiyatları. Normalde 6-7 dolardan satıyorlardı. 1 yıl önce 18 TL falandı, ben 20-22 TL bir şeye almıştım. Türk dolandırıcılarına para vermekten iyidir.
Dolandırıcı değildi, şahsen hesap aldım onlardan birkaç tane, hiçbir sorun yaşamadım, hatta plati.ru da daha çok sorun yaşadım diyebilirim. Plati.ru daha ucuzdu ama.

Buranın da kesinliği yok en iyisi DurmaPlay gibi geliyor şu an.
Zaten fiyatlar artmış, bir manası kalmamış plati.ru'dan almanın. Durmaplay'den alıp keyfinize bakın.
Dolandırıcı değildi, şahsen hesap aldım onlardan birkaç tane, hiçbir sorun yaşamadım, hatta plati.ru da daha çok sorun yaşadım diyebilirim. Plati.ru daha ucuzdu ama.
50 kuruşa hesap alırsanız yaşarsınız tabii. Ben de Steam hesap satan bir dolandırıcıya 18 TL'mi kaptırmıştım plati.ru'da. Önemli olan satıcı.

Zaten fiyatlar artmış, bir manası kalmamış plati.ru'dan almanın. Durmaplay'den alıp keyfinize bakın.

50 kuruşa hesap alırsanız yaşarsınız tabii. Ben de Steam hesap satan bir dolandırıcıya 18 TL'mi kaptırmıştım plati.ru'da. Önemli olan satıcı.
Hem pahalı hem ucuz satanlardan aldım, hepsindede sorun yaşadım.
Mcalts. Store'dan ben Premium'u almıştım daha ucuza geldi PayPal lazım ama.
Ekstrem ucuza satıyorlar, emin misiniz bu hesapların kolayca gitmeyeceğine?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı