Minecraft.net vs. Diğer Premium siteleri

Minecraft bir sandbox oyunu ve yapabileceklerinin bir sınırı var ayrıca oyunda 4 çeşit zırh çeşidinden başka özelleştirilmiş pantolon veya bot gördün mü örneğin üzerinde yıkık yazan bir bot gördün mü texture pack ile yapılmış olmayan oyunun içinde. Ve RTX olayı sadece RTX kart sahibi kişiler için ve sadece şu anlık NVIDIA destekli yani küçük bir kitleye hitap ediyor.
Bazı sunucuların mod paketi var, ya da kalkan slotunu kullanıyorlar bazen bu işler için.

Minecraft'ı minecraft.net sitesinden mi yoksa diğer Premium sitelerinden mi almalıyım?

YouTuber öneriyorsa o siteyi oradan almayın 4-5 yıl önce bugra*** isimli YouTuber'ın önerdiği siteden almıştım 3 gün gitti geri veriyorlar oda gidiyor bidahada vermiyorlar çalıntı hesap yani bir de dergi yapıp içine kod koyuyorlardı yazık paralara platiden alan arkadaşımında 1 yılda gitti ya orijinal alın ya da almayın cidden yazık oluyor.

200TL olan hangisi? Ne farkı var?

200 TL olan oyunun kendi sitesinde satılan versiyonudur. Windows 10 sürümü daha optimize daha performanslı oyun içi menüleri farklı oyun içi akın değişim hakkınız nicknameniz Xbox Live olarak tanımlanıyor en önemlisi Windows 10 C++ olarak kıskandı. Normal Minecraft Java üzerinden temel farkları bu.

Daha detaylı bilgi için: Minecraft Windows 10 Edition.

Minecraft.net çok pahalıya gelir o yüzden alacaksan GameSatış'dan al oradan 70 TL'ye emaili değişen Premium var 2 el almak istiyorsan oradan al ben oradan aldim ve rahat bir şekilde kullaniyorum ve acele etsen iyi olur çünkü 1 Ocak'ta Mojang hesapları Microsoft'a geçecek eğer Mojang hesabinı Microsoft'a geçirirsen sana Java cape verecek 2 el her şeyi değişen al.

Bir de başka sitelerden alma oradakiler yardımcı olmuyor bir kere almıştım hesabin ömür boyu garantisi var di canli destek bile suratima bakmadi alicaksan GameSatış'dan al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı