Minecraft.net vs. Diğer Premium siteleri

Kendi sitesinden alırsan en güvenlisi olur. Ben ucuz hesap aldım hesap satan sitelerden. Hala bir sıkıntı yok.

Bazı sunucuların mod paketi var, ya da kalkan slotunu kullanıyorlar bazen bu işler için.

Mod paketi zaten değindiğim gibi modlarla sandbox oyunlarında bu tarz şeyler yapılabilir ben oyunun temel yapısından bahsediyorum.
Minecraft Sandbox bir oyun, temel yapısına uymanın çok önemli olmadığını düşünüyorum.
Onun dışında pluginler ile mümkün olabilir bot, pantolon vs.

Minecraft'ı minecraft.net sitesinden mi yoksa diğer Premium sitelerinden mi almalıyım?

YouTuber öneriyorsa o siteyi oradan almayın 4-5 yıl önce bugra*** isimli YouTuber'ın önerdiği siteden almıştım 3 gün gitti geri veriyorlar oda gidiyor bidahada vermiyorlar çalıntı hesap yani bir de dergi yapıp içine kod koyuyorlardı yazık paralara platiden alan arkadaşımında 1 yılda gitti ya orijinal alın ya da almayın cidden yazık oluyor.

200TL olan hangisi? Ne farkı var?

200 TL olan oyunun kendi sitesinde satılan versiyonudur. Windows 10 sürümü daha optimize daha performanslı oyun içi menüleri farklı oyun içi akın değişim hakkınız nicknameniz Xbox Live olarak tanımlanıyor en önemlisi Windows 10 C++ olarak kıskandı. Normal Minecraft Java üzerinden temel farkları bu.

Daha detaylı bilgi için: Minecraft Windows 10 Edition.

Minecraft.net çok pahalıya gelir o yüzden alacaksan GameSatış'dan al oradan 70 TL'ye emaili değişen Premium var 2 el almak istiyorsan oradan al ben oradan aldim ve rahat bir şekilde kullaniyorum ve acele etsen iyi olur çünkü 1 Ocak'ta Mojang hesapları Microsoft'a geçecek eğer Mojang hesabinı Microsoft'a geçirirsen sana Java cape verecek 2 el her şeyi değişen al.

Bir de başka sitelerden alma oradakiler yardımcı olmuyor bir kere almıştım hesabin ömür boyu garantisi var di canli destek bile suratima bakmadi alicaksan GameSatış'dan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…