A adosberkosTR Centipat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 3 27 Şubat 2020 #1 Minecraft'ta arkadaşımla oynuyorduk keşif yaptık ve bir yer bulduk maden açtık ve ev yaptık gereken her şeyi koyduk. Demir bulduk ve bayağıda altın bulduk ama arkadaşım öldü bende öldüm. Nasıl bulacağım? Serverdaydık. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2020
Minecraft'ta arkadaşımla oynuyorduk keşif yaptık ve bir yer bulduk maden açtık ve ev yaptık gereken her şeyi koyduk. Demir bulduk ve bayağıda altın bulduk ama arkadaşım öldü bende öldüm. Nasıl bulacağım? Serverdaydık.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 27 Şubat 2020 #2 Server'i kurdunuz yerden loglara bakıp öldüğünüz yeri öğrenebilirsiniz büyük ihtimalle ama server'i kapatıp açtıysanız siliniyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Server'i kurdunuz yerden loglara bakıp öldüğünüz yeri öğrenebilirsiniz büyük ihtimalle ama server'i kapatıp açtıysanız siliniyor diye biliyorum.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2020 #3 R. Ericc dedi: Server'i kurdunuz yerden loglara bakıp öldüğünüz yeri öğrenebilirsiniz büyük ihtimalle ama Server'i kapatıp açtıysanız siliniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Reload atılırsa kaydetmeyebilir fakat stop çekerse sunucuya sunucu spigot veya bukkit üzeri gibi jarlarla kurulduysa sunucuyu kaydeder. Artı 0 Eksi
R. Ericc dedi: Server'i kurdunuz yerden loglara bakıp öldüğünüz yeri öğrenebilirsiniz büyük ihtimalle ama Server'i kapatıp açtıysanız siliniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Reload atılırsa kaydetmeyebilir fakat stop çekerse sunucuya sunucu spigot veya bukkit üzeri gibi jarlarla kurulduysa sunucuyu kaydeder.
ardaakkurt1 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 76 10 Haziran 2021 #4 Ericc dedi: Server'i kurdunuz yerden loglara bakıp öldüğünüz yeri öğrenebilirsiniz büyük ihtimalle ama Server'i kapatıp açtıysanız siliniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos'da loglara bakıyorum ama öldüğüm koordinatlar yazmıyor yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Ericc dedi: Server'i kurdunuz yerden loglara bakıp öldüğünüz yeri öğrenebilirsiniz büyük ihtimalle ama Server'i kapatıp açtıysanız siliniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos'da loglara bakıyorum ama öldüğüm koordinatlar yazmıyor yardımcı olur musunuz?