Minecraft ölen kurt geri getirilebilir mi?

Bence anı yaşamak en iyisi, böyle bir şey oynama hevesinizi kırdıysa siz de lavda ölerek bitirin. Dünyada her şeyi bitirdiğinizi varsayarak söylüyorum bunu, elbet bir gün ya endde, ya da saçma bir şekilde öleceksiniz. Bunu ölümsüzleştirmek varken niye zevk almayarak bitiresiniz ki?

Bence anı yaşamak en iyisi, böyle bir şey oynama hevesinizi kırdıysa siz de lavda ölerek bitirin. Dünyada her şeyi bitirdiğinizi varsayarak söylüyorum bunu, elbet bir gün ya endde, ya da saçma bir şekilde öleceksiniz. Bunu ölümsüzleştirmek varken niye zevk almayarak bitiresiniz ki?

Zaten bende onu kast ettim ama bazı arkadaşlar anlamamış. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurdum lava düşerek öldü ve oynama isteğim kalmadı. Hardcore modundayım ve 687. günümdeyim bu kurdu nasıl geri getiririm bir yolu var mı? Mod falan olsa da iyi olur. Oynama isteğim sıfır çünkü o kurt seriye başladığımdan beri yanımda o yüzden bu haldeyim.
Muhtemelen benden yapan başka biri yoktur ama söyleyeyim. Bu tarz olaylar yaşanınca seenaryoyu kafamda kurgularım bu olayı yaşarsam mesela. Giderim bir kurt bulurum ve kaffamden derimki “ Bu kurt benim ölen kurtum ve geri dirildi“. Olayları böyle kafamda kurgularım ve içim rahatlar. Biraz otistik olabilirim. Hardcore serini bitireceksen de böyle yap öncelikle bir yeraltı sığınağı inşa et. Sonra tüm hayvanların için mezar yap. Hepsini mezara göm tüm eşyalarını bir sandığa köy ve kendini de göm. Oyundan çıktıktan sonra istersen dünyayı sakla, istersen sil bu sana kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen benden yapan başka biri yoktur ama söyleyeyim. Bu tarz olaylar yaşanınca seenaryoyu kafamda kurgularım bu olayı yaşarsam mesela. Giderim bir kurt bulurum ve kaffamden derimki “ bu kurt benim ölen kurtum ve geri dirildi“ olayları böyle kafamda kurgularım ve içim rahatlar. Biraz otistik olabilirim.

Mantıklı he ama çoğu kişide işlemez bence.

Muhtemelen benden yapan başka biri yoktur ama söyleyeyim. Bu tarz olaylar yaşanınca seenaryoyu kafamda kurgularım bu olayı yaşarsam mesela. Giderim bir kurt bulurum ve kaffamden derimki “ bu kurt benim ölen kurtum ve geri dirildi“ olayları böyle kafamda kurgularım ve içim rahatlar. Biraz otistik olabilirim.

😂 Aslında güzel taktik ama ben o tarz olaylarda biraz zayıf kalıyorum.

Mantıklı he ama çoğu kişide işlemez bence.
Zaten basit şeylerde yaparım öyle atlatması zor şeylerde kimseye işlemez.

😂 Aslında güzel taktik ama ben o tarz olaylarda biraz zayıf kalıyorum.
Hocam dünyanızın save dosyasını atma şansınız varmı. 678 günlük bir hardcore dünyasını çok merak ettim. Belki kupekınızın öldüğü yeri bulurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı