Minecraft özel server nasıl kurulur?

SuiFlix

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlarlarımızla paralı parasız önemsiz 7/24 açık server kurmak istiyoruz biz bize oynayacağımız bildiğiniz site ya da yol var mı?

1642001840316.png

Aternosdan hemen bir sunucu açtım eskide bir dünyamı yükledim. Korsandan bağlanan arkadaşlarım da gelebiliyor. Ayrıca eklenti ve mod kurmasıda baya kolay çok fazla özelleştirme var. Hem tek sunucuya bağlı kalmazsınız şuan şahsen benim menümde 7 tane sunucu var her arkadaş açıyor bizede gerekli erişimleri veriyor.

Exaraton'dan server açıp oynayabilirsin paralı ancak kredi sistemi var 7/24 açık kalmıyor server sen istemezsen server açık kaldıkça kredin gidiyor yani arkadaşlarla oynamak için ideal bende kullanıyorum.

Para sıkıntı olmuyormuş. Nitrado önerdim.

Frankfurt 45 ms. En az 60 iddialı olmuş. Rezalet altyapıya sahip değilse sıkıntısız oynar. TR ile uğraşmasına gerek yok.

Haklısın arkadaş İstanbul'da yaşıyor ise 45-50 olabilir ben Antalya'da fiber ile bu pingi alıyorum doğuya gidildikçe bu artıyor ama 15 ping ile oynamak varken neden 45-50 ile oynamayı seçsinler ki 3 katı demek bu.

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Bu kiraladığım 3-4 kişilik Minecraft sunucusu için yeterli olan bir sisteme attığım pingler Türkiye'de hangi veri merkezi bilmiyorum ama Bursa veya İstanbul olmalı bu şekilde daha rahat oyun oynamak mümkün.

Screenshot_3.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı