Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.688 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Microsoft Store'dan Minecraft aldım ve 1.8.9 için OptiFine indirdim hatta aynı sürüme gir çık yaptım. Fakat jar dosyası açılmıyor. Java kendi exe denedim o da olmadı. Ne yapmalıyım?
Microsoft Store'dan Minecraft aldım ve 1.8.9 için OptiFine indirdim hatta aynı sürüme gir çık yaptım. Fakat jar dosyası açılmıyor. Java kendi exe denedim o da olmadı. Ne yapmalıyım?
Çözüm brkyozell 29 Ocak 2023 Dorzi dedi: Kurulu exe si bile var Genişletmek için tıkla... Hocam kurulu olsa bile doğru kurulmamış demektir bu. Normalde Java'yı kurunca komut istemcisinden java komuduyla bir şeyler yapabilmeniz gerekir.
Dorzi dedi: Kurulu exe si bile var Genişletmek için tıkla... Hocam kurulu olsa bile doğru kurulmamış demektir bu. Normalde Java'yı kurunca komut istemcisinden java komuduyla bir şeyler yapabilmeniz gerekir.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.688 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #21 Ben optifine ı oraya attım azıcık bekleyin onuda indirip deneyeyim. Artı 0 Eksi
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #22 Dorzi dedi: Ben OptiFine'ı oraya attım azıcık bekleyin onu da indirip deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Forge farklı klasör oluşturabilir moda adında. Bakarsınız eğer varsa oraya da atın. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Ben OptiFine'ı oraya attım azıcık bekleyin onu da indirip deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Forge farklı klasör oluşturabilir moda adında. Bakarsınız eğer varsa oraya da atın.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 29 Ocak 2023 #23 Dorzi dedi: Bilmiyorum jar tıkladığımda hangi program ile açılsın diye soruyor orada java yoktu kendim exe sini ekledim olmadı. Dünya oluşturup f3 bastığımda 1.8.9 vanilla yazıyor Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz klasörde komut satırı açıp. java -jar OptiFine_xxx.jar yazın. OptiFine_xxx kısmını sizin OptiFine dosyanızın adıyla değiştirin. NoxyOfficial dedi: Forge indirip kurun sonrasında .minecraft klasöründe moda dosyasına atın OptiFine'yi. Genişletmek için tıkla... Yalnız kurarken Install değil Extract yapmayı unutmasın arkadaş. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Bilmiyorum jar tıkladığımda hangi program ile açılsın diye soruyor orada java yoktu kendim exe sini ekledim olmadı. Dünya oluşturup f3 bastığımda 1.8.9 vanilla yazıyor Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz klasörde komut satırı açıp. java -jar OptiFine_xxx.jar yazın. OptiFine_xxx kısmını sizin OptiFine dosyanızın adıyla değiştirin. NoxyOfficial dedi: Forge indirip kurun sonrasında .minecraft klasöründe moda dosyasına atın OptiFine'yi. Genişletmek için tıkla... Yalnız kurarken Install değil Extract yapmayı unutmasın arkadaş.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.688 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #24 NoxyOfficial dedi: Forge farklı klasör oluşturabilir moda adında. Bakarsınız eğer varsa oraya da atın. Genişletmek için tıkla... Dostum aynı şey oldu. fotoğraftaki gibi brkyozell dedi: Hocam indirdiğiniz klasörde komut satırı açıp. java -jar OptiFine_xxx.jar yazın. OptiFine_xxx kısmını sizin OptiFine dosyanızın adıyla değiştirin. Yalnız kurarken Install değil Extract yapmayı unutmasın arkadaş. Genişletmek için tıkla... anlayamadım onu Artı 0 Eksi
NoxyOfficial dedi: Forge farklı klasör oluşturabilir moda adında. Bakarsınız eğer varsa oraya da atın. Genişletmek için tıkla... Dostum aynı şey oldu. fotoğraftaki gibi brkyozell dedi: Hocam indirdiğiniz klasörde komut satırı açıp. java -jar OptiFine_xxx.jar yazın. OptiFine_xxx kısmını sizin OptiFine dosyanızın adıyla değiştirin. Yalnız kurarken Install değil Extract yapmayı unutmasın arkadaş. Genişletmek için tıkla... anlayamadım onu
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #25 Dorzi dedi: Dostum aynı şey oldu. Fotoğraftaki gibi. Genişletmek için tıkla... Java'yi silip tekrar yükleyin. Başka bir şey gelmedi aklıma. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Dostum aynı şey oldu. Fotoğraftaki gibi. Genişletmek için tıkla... Java'yi silip tekrar yükleyin. Başka bir şey gelmedi aklıma.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.688 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #26 NoxyOfficial dedi: Java'yi silip tekrar yükleyin. Başka bir şey gelmedi aklıma. Genişletmek için tıkla... Nasıl siliceğim? Microsoft Store dan mı? Bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Artı 0 Eksi
NoxyOfficial dedi: Java'yi silip tekrar yükleyin. Başka bir şey gelmedi aklıma. Genişletmek için tıkla... Nasıl siliceğim? Microsoft Store dan mı? Bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #27 Dorzi dedi: Nasıl siliceğim? Microsoft Store'dan mı? Bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Denetim masasını açın program kaldırdan kaldırın. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Nasıl siliceğim? Microsoft Store'dan mı? Bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Denetim masasını açın program kaldırdan kaldırın.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 29 Ocak 2023 #28 Dorzi dedi: anlayamadım onu Genişletmek için tıkla... Bu linkteki videoya bakabilir misiniz hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.688 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #29 brkyozell dedi: Bu linkteki videoya bakabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Merhaba, benim masaüstüne kurulu indirilenlere atıp deneyeyim brkyozell dedi: Bu linkteki videoya bakabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 'java' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Böyle birşey yazdı. Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Bu linkteki videoya bakabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Merhaba, benim masaüstüne kurulu indirilenlere atıp deneyeyim brkyozell dedi: Bu linkteki videoya bakabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 'java' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Böyle birşey yazdı.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 29 Ocak 2023 #30 Dorzi dedi: 'java' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Böyle birşey yazdı. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bu hatayı verdiyse sisteminizde Java kurulu değil demektir. Bu bağlantıdan indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: 'java' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Böyle birşey yazdı. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bu hatayı verdiyse sisteminizde Java kurulu değil demektir. Bu bağlantıdan indirebilirsiniz.