Minecraft otomatik ev yapan plugin önerisi

Prisvx.q

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba aradığım şey bir plugin tek istediğim şey mesela /ev yazdığımda bana 3-4 seçenek versin sonra ben /ev 4 yazdığımda o evi yapsın böyle bir plugin var mı? Spigot veya başka bir şeyde? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aradığım şey bir plugin tek istediğim şey mesela /ev yazdığımda bana 3-4 seçenek versin sonra ben /ev 4 yazdığımda o evi yapsın böyle bir plugin var mı? Spigot veya başka bir şeyde? Şimdiden teşekkürler.
Dedigin seye benzer bir video gormustum ancak senin dedigin gibi degildi. GUI'si vardi arkadas oradan seciyordu sonra koyluler evi insaa etmeye basliyordu. Keske kayit etseydim :-(

WorldEdit pluginine evlerin şema kaydını yaparak //schematic load 1-2-3-4 kodunu kullanarak veya bir script yazıp /ev 1 komutunu //schematic load 1-2-3-4 koduna yönlendirerek istediğinizi yapabilirsiniz.

WorldEdit pluginine evlerin şema kaydını yaparak //schematic load 1-2-3-4 kodunu kullanarak veya bir script yazıp /ev 1 komutunu //schematic load 1-2-3-4 koduna yönlendirerek istediğinizi yapabilirsiniz.

Hocam peki komut bloğuyla vesaire yapmayı denesem ben birkaç komut denedim ama beceremedim

Hocam peki komut bloğuyla vesaire yapmayı denesem ben birkaç komut denedim ama beceremedim
Komut bloğuyla custom command eklemek zor sunucu üzerinde plugin ile dediğim şekilde basitçe yapabilirsin ama sağdan soldan biri çıkıp gelip inşa etmeyecek hazırdaki eklenen şemalardan spawn olacak karakterin baktığı yöne doğru.

Komut bloğuyla Custom command eklemek zor sunucu üzerinde plugin ile dediğim şekilde basitçe yapabilirsin ama sağdan soldan biri çıkıp gelip inşa etmeyecek hazırdaki eklenen şemalardan spawn olacak karakterin baktığı yöne doğru.

İstediğim de o zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı