Polis olunur mu?

Hocam aynı şeyi bende sordum hangi polise sorsam yok kötü yok şey adam yıllarını geçirmiş o zaman niye devam ediyorsun kendi mesleğini kötülemek biim milletimide çok var

O dediğin iş öyle olmuyor bugün bıraksa istifasını verse kıdem tazminatını alamaz içerde bırakmış olur az da bir para değil.

Rozet ve silah seni aldatmasın. Polislikten başka memurluklar var, onları dene. Asgari ücretle çalış aç kal ama bu ülkede malum parti iktidarda iken polis filan olma. Naçizane tavsiye.
hocam tecnopat izin verse bu iktidarla alakalı nacizane çok güel şeyler yazıcam ama maalesef yine banlanmamak için kibar konusuyorum

hocam aynı şeyi bende sordum hangi polise sorsam yok kötü yok şey adam yıllarını geçirmiş o zaman nie devam ediyorsun kendi mesleğini kötülemek biim milletimide çok var
Ya o herkeste var benimde hayalim polis olmaktı ailede rütbeli müdürden tut polis memuruna kadar 4-5 polis var onlar önermediler mesela zaten çoğu meslekte çalışan insan kendi mesleğini kötüler askere sonran asker olma der çöpçüye sorsan çöpçü olma der normal yanii.

Evet hocam farkındayım bu ülküde iç yapılacak meslek değil ama bildiğim kadarıyla bana manatıklı geliyor geleceğimi bir tık garantiye alma içerisindeyim

Hocam bana kalırsa en mantıklısı şimdiden oturun ortaöğretim KPSS'ye çalışın. Çok rahat olursunuz.

hocam aynı şeyi bende sordum hangi polise sorsam yok kötü yok şey adam yıllarını geçirmiş o zaman nie devam ediyorsun kendi mesleğini kötülemek biim milletimide çok var
Hayat mecburiyetleri. Memurluğuna güvenip borç yapıyorlar veya çoluk çocuğa karışıyorlar. Ondan sonra isteseler de bırakamıyorlar. Bıçak kemiğe dayanınca da genelde intihar ediyorlar. Polis intiharlarında dünyada zirveye oynuyoruz şuan.

Hocam geçmişim sporla geçti boyum 1.80 kilo 80 atletik bir yapım var.

Bende 195 boyunda 95 kilo ağırlığında yapılı birisiyim benim de asker olmak gibi bir hayalim vardı deniz harp okulunda subay olarak okumak ve sonrasına işe atılmak istiyordum şartları gerçekten çok kötü yani ailemi görmesemde yanlarında durmasam da çoluğum çocuğum karım eşim dostum olmasa da olur dersen mantıklı parası iyi gelebilir ama parası iyi geldiği gibi sosyal hayatından da 2 misli kaybettiriyor.

Hangi birim düşünüyorsun ona göre konuşmak lazım.
evet hocam onuda sormak isterim brim seçimi nasıl oluyor

Bende 195 boyunda 95 kilo ağırlığında yapılı birisiyim benim de asker olmak gibi bir hayalim vardı deniz harp okulunda subay olarak okumak ve sonrasına işe atılmak istiyordum şartları gerçekten çok kötü yani ailemi görmesemde yanlarında durmasam da çoluğum çocuğum karım eşim dostum olmasa da olur dersen mantıklı parası iyi gelebilir ama parası iyi geldiği gibi sosyal hayatından da 2 misli kaybettiriyor.
hocama açıkcası kendim için öyle bi iş seçmezdim ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı