Rehber Minecraft otomatik server açıcı (Debian ve türevi dağıtımlar için)

Kaan Alper

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba daha geçenlerde üzerinde çalıştığım ve size de yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir programdan bahsedeceğim.
Forge, Fabric, paper, sponge ve vanilla dağıtımlar arası seçim yapabildiğin ve otomatik olarak EULA kabul etmek server konfigrasyonunu uygulama içi yapabildiğin bir programdır. Ayrıca klasör içinde daha önceki serverlar arası seçim yapabildiğin bir özelliğe de sahip. Port yönlendirmeyi de otomatik yapması adına miniudnp kullanıcaktım lakin çoğu kişinin modemi desteklemediği veya ağ arayüzünden aktifleştirmesi gerektiği için yapmadım. Program hoşunuza giderse eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şey olursa söyleyebilirsiniz veya GitHub'da issue olarak gönderebilirsiniz. Kullanıcıya sorduğu kısımlarda enter basarsanız girdi vermeden otomatik varsayılan değeri kabul eder. (Gerekli herşeyi java fzf vs uygulama kendi yüklüyor)

online olursa çok iyi olur

Online olursa çok iyi olur.

Agam Online için ya FTP açacağım ya server kiralayacağım FTP yaparsam PC sürekli açık kalması lazım ve depolama da sağlamalıyım bir yandan belki belli bir süreliğine belki, server kiralamak da gelir güdmediğimden finansal olarak bana zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…