Minecraft oynama hevesi nasıl geri getirilir?

BerkPotter

Hectopat
Daha fazla  
Ben Minecraft filmine gittikten sonra bayağı bir hypelandım ve hemen bir Survival dünyası açtım. Her şey güzel gidiyordu zaten 25 saat hiç sıkılmadan aktı ama cumartesi günü bir anda bütün hevesim gitti ve boş boş takılmaya başladım. Hem bu dünyada devam etmek istiyorum ama 1 gram oynama isteğim de yok. Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan bıkmıyorsun sadece uzun aralar veriyorsun.
Biz ile agalar modlu giriyoruz aynı şeyi yapmak bazen sıkıyor.

Ben Minecraft filmine gittikten sonra bayağı bir hypelandım ve hemen bir Survival dünyası açtım. Her şey güzel gidiyordu zaten 25 saat hiç sıkılmadan aktı ama cumartesi günü bir anda bütün hevesim gitti ve boş boş takılmaya başladım. Hem bu dünyada devam etmek istiyorum ama 1 gram oynama isteğim de yok. Ne yapmalıyım sizce?
zevk almıyorsan devam etmenin bence pek anlamı yok, ama illa diyorsan yok devam edicem o zaman tavsiyem, arkaya güzel bir şarkı aç, madene falan git. ben öyle yapıyordum sarıyordu baya.

Survival yerine hardcore deneyebilirsiniz. Hardcore daha tehlikeli ve ölmeme amacıyla daha uzun vadede bağlılık hissi veriyor bana göre. Ölmemek amacıyla daha uzun süreye yayılmış ve sindire sindire gelişiliyor. Hemen koş koş nether veya ejder'e gidilmiyor haliyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı