MSI RTX 5060 Ti Ventus 2X Plus fanları kontrol edilemiyor

abdullahercoban

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus rog strix z790 f gaming wifi ddr5 İntel core i5 14600k Crucial Pro Overclocking 2x16 GB 6000 MHz fsp hydro g 750 w 80 plus goldMSI RTX 5060ti 16 gb ventus plus white gamebooster titan 240 mm sıvı soğutma 3 x Kioxia 1TB Exceria Plus G3 corsair carbide 270 r kasa
Meslek
CNC TEZGAH OPERATÖRÜ SOLİDWORKS 3D MODELLEME UZMANI
Herkese selam,
Yeni ekran kartı aldım, MSI RTX 5060 Ti Ventus 2X Plus modeli. Tüm driverli düzgün kurdum ama ekran kartımın sürekli fanı 1400 RPM'den 3000'lere fırlayıp duruyor. DDU ile tekrar kurdum sürücüleri, MSI Afterburner'dan manuele çekiyorum fan hızını, yine de kafasına göre devir arttırıp çoğalıyor.
2 gündür uğraşıyorum, kafayı yemek üzereyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

images-19.jpeg

Kartı iade edin. Uğraşmaktan daha iyidir paranızı geri alın. Parasını hak etmeyen bir kart render işiniz yok sadece oyun ise 9060XT 16 GB modelini tercih edebilirsiniz.

İade için servis onayı gerekiyormuş paketi açıldığı için ayrıca aldığım paraya bir daha o seride bir kart almam mümkün değil.

Yok renge falan bakmadım MSI olunca o fiyata o yüzden aldım 24.404 TL.

Kesinlikle değmeyecek bir miktar. Sırf MSI diye atlamanızda saçma olmuş. Piyasadaki çoğu marka artık neredeyse aynı işi ortaya koyuyor. Kartın muadil versiyonları 18 19bin TL'ye satılıyor. 2 derece fark etsin diye o kadar verilmez. Kartınızı iade ediliyorsa edin edilmiyorsa 2.elden satışa koyup 9060XT 16 GB alın derim. Satmanız sizi biraz zarara uğratır o yüzden iadesini yapmaya çalışın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı