abdullahercoban
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- asus rog strix z790 f gaming wifi ddr5 İntel core i5 14600k Crucial Pro Overclocking 2x16 GB 6000 MHz fsp hydro g 750 w 80 plus goldMSI RTX 5060ti 16 gb ventus plus white gamebooster titan 240 mm sıvı soğutma 3 x Kioxia 1TB Exceria Plus G3 corsair carbide 270 r kasa
- Meslek
- CNC TEZGAH OPERATÖRÜ SOLİDWORKS 3D MODELLEME UZMANI
Herkese selam,
Yeni ekran kartı aldım, MSI RTX 5060 Ti Ventus 2X Plus modeli. Tüm driverli düzgün kurdum ama ekran kartımın sürekli fanı 1400 RPM'den 3000'lere fırlayıp duruyor. DDU ile tekrar kurdum sürücüleri, MSI Afterburner'dan manuele çekiyorum fan hızını, yine de kafasına göre devir arttırıp çoğalıyor.
2 gündür uğraşıyorum, kafayı yemek üzereyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yeni ekran kartı aldım, MSI RTX 5060 Ti Ventus 2X Plus modeli. Tüm driverli düzgün kurdum ama ekran kartımın sürekli fanı 1400 RPM'den 3000'lere fırlayıp duruyor. DDU ile tekrar kurdum sürücüleri, MSI Afterburner'dan manuele çekiyorum fan hızını, yine de kafasına göre devir arttırıp çoğalıyor.
2 gündür uğraşıyorum, kafayı yemek üzereyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.