bu ikisi dimiYaptığınız son iki güncellemeyi kaldırın. Sonra tekrar disk testi yapıp sonuçları paylaşın.
Bu ikisi değil mi?
Evet hocam.
Pek de değişmedi gibi ve bir daha hiç aynı hatayla karşılaşmadım bu günde Minecraft oynamama rağmen.
Şu anki değerlerde pek iyi değil. Bu şekilde sistemi test edin.
Minecraft sorunsuz bir şekilde oynuyorum herhangi bir anormallik yok eğer sistemi test edinden kastınız bu ise.
Diskin okuma yazma değerleri iyi değil. Tekrar sorun olursa geri dönüş yapın.
Diskin okuma yazma değerleri iyi değil. Tekrar sorun olursa geri dönüş yapın.
Tabii yaparım teşekkürler yardımınız için bayağı uğraştınız.
Bugün bilgisayarı açtığımda bu oldu, sabah babam kullandığında bir şey olmadığını söyledi çalıştırsam laptopu sorun olur mu? Yeni konu açayım mi?
Diskte problem var maalesef.
Güncellemeleri yeniden falan yüklesem düzelir mi? Az önce yeniden başlattım ve yine uyarı verdi bir bilgisayarcıya mı götüreyim yoksa HP servisine mi? Disk olarak SSD kast ediyoruz sanırım SSD değiştirirsem sorun ortadan kalkar mı eğer kalkarsa nasıl bilgilerimi aktaracağım 2 kişi kullanıyor laptopu çünkü. Ne çözüm önerirsiniz. Ve durup dururken falan oldu sanırım bu ne olduğu için olabilir bu sıcaklık yüzünden falan mı? Ve sağlık %35'e düşmüş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.