Çözüldü Minecraft oynarken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 8.1

Callisto1232

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bugün Minecraft oynarken mavi ekran aldım ve minidump dosyalarını yükleyip ondan sonra konu açacaktım fakat Mediafire'a yüklemeye çalışınca Upload failed ve NotReadableError hataları alıyorum. Google Drive'a yüklemeye çalışınca da "Şu dosyalar yüklenirken sorunlar oluştu." hatası alıyorum. Bu neden oluyor? Microsoft Edge ve Chrome olmak üzere iki farklı tarayıcıdan da denedim, önerilerinizi bekliyorum.
1617476887734.png
1617476902295.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ağ sürücünüzü güncelleyin. İşlemciniz kaç derecede çalışıyor Minecraft oynarken?
Evet arkadaşlar bugün Minecraft oynarken mavi hata ile karşılaştım, neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Gerekli bilgileri aşağıda verdiğimi düşünüyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Sistem Özelliklerim: Intel Celeron 847, Intel HD Graphics, 4+2 6 GB RAM
Minidump Dosyaları: Minidump.rar
İşletim sistemim: Windows 8.1

@Murat5038 @Enes3078 @KojiroHyuga04 @283156 @Emrella

Evet arkadaşlar bugün Minecraft oynarken mavi hata ile karşılaştım, neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Gerekli bilgileri aşağıda verdiğimi düşünüyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Sistem özelliklerim: Intel Celeron 847, Intel HD Graphics, 4+2 6 GB RAM.
Minidump dosyaları: Minidump.rar
İşletim sistemim: Windows 8.1

@Murat5038 @Enes3078 @KojiroHyuga04 @283156 @Emrella

Muhtemelen CPU fan işlemciyi düzgün soğutamıyor termal macununu yenilemeni tavsiye ederim.

Muhtemelen CPU fan işlemciyi düzgün soğutamıyor termal macununu yenilemeni tavsiye ederim.
Aslında güzel bir şekilde dizüstü bilgisayarımdan fan sesi geliyor, ama yaklaşık 8 yıldır herhangi bir bakım yapılmamış, yakın zamanda yapmaya çalışırım, teşekkür ederim.
Ağ sürücünü güncellemen lazım.

Ek olarak şunu uygulayın.

CMD'yi yönetici olarak açın ve şu komutu sfc/ scannow girin. %100 olmasını bekleyin.
Tamam hocam, ağ sürücümü dün güncelledim, sfc/ scannow komutunu ise yapıyorum şimdi.
1617526768724.png
@283156 hocam sfc/scannow komutu bitti, sonuç böyle.
1617530060384.png

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı