Minecraft oynuyor musunuz?

Birde YouTube konusunda Burak OyuXxxx adlı kişinin 1,5 milyon abonesi olması imkansız Türkiye de zaten en fazla 10 milyon çocuk var bunların 1 milyonu YouTube da oyun videolari izlese mantıken olmuyor.
Bot olma ihtimali ℅70 izlenme sayısı ortalama 70bin geliyor.

Abi sisteme bak oynadığı oyuna bak ya:
Ekran kartı: GTX 980Tİ
İşlemci: İ7 6700K
Ana kart: Z170-PRO Gaming
Ram: 16gb imiş
Bu kadar bilgi var oynadığı oyun MİNECRAFT.
Bu arada kendimi aratığımda 3 tane kişi buldum
Bu videoda minecraftı oyun olarak oynamayan kendini kaptaranlara gelsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onun isminin "BOT OYUNDA" olduğunu bilmiyormusunuz. Youtube aleminin en iyi adamı vazgeçilmez "PintiPandaTV" yani Tuna abimizdir. Asla küfretmez. Azcık oynayamasada muhabbeti hoş sohbeti muhteşemdir.

Kendi ismimi arattığımda ilk kendim geliyorum. Benden sonra gitarist bir çocuk şarkı söylüyor. Tahminen 20-25 yaşlarında. Maskeli bir çocuk çıkıyor. Benim ismim iyi genellikle şarkıcılar. Özellikle "Bedirhan Gökçe".

Anlamıyorum böyle şeyleri ben sadece oyun oynarım ama pintipanda yayınlarını izledim para istiyorlar bazı "salaklarda" para veriyor.
Ananın yayınyalırını izlemenizi tavsiye ederim
Mesela komik bir yayın.
Bkz: Anakin İntihar Ediyor

Ya zaten Oğuz Şasiyi bir şey söylemiyorum adam garip birşey

Canlı yayınlarını takip eder isen göründüğü gibi olmadığını anlarsın. İyi adamdır. Bu arada bu Technopat'da da küpcraft bebeleri yokmuş. Satır satır küfür gelicek diye bekliyordum gelmedi.

Dursun işte 1 hafta sonra başka kişilerde görür. Hem moderatörler müdahle edince deliryorum. Bugün az daha telefonu kırıyordum. Çok şükür slikon kılıf vardı yoksa sol taraf tuz buz olucakdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…