Minecraft oynuyor musunuz?

Sen benim ilk yazdıklarımı okumadın galiba ben tamam Minecraft oynayanları pek sevmiyorum ama niye Minecraft oynuyorsun demem arkadaşıma diyorum arada bir. Ben Minecraft ı büyüten yücelten kişilere diyorum ulan adam Minecraft'a şarkı yazıyor kafayı kırmış. Bir başkası Minecraft oynamaz ise ölücek sanırsın. Bir başkası Minecraft oynar bilgisayar başında küfür eder. Bir başkası bilgisayar başından kalkmaz ölür. O saçma kişilere diyorum. Minecraft bana göre zaman kaybı. Ve öyle de. Şunu da anlamıyorum Minecraft, Gta 5 haricinde oyun yok Youtube 'da. Eline bilgisayar geçen Minecraft çekicek. Sen 18 yaşında ki bir adamdan şu intro'yu yapmasını bekler misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Madem karşısın bu tarz işlere o tür videoları paylaşarak yayılmasına ön ayak oluyorsun.
Boş konu.
1 sene sonra konuya bakınca anlarsın.

Sen bir diziyi beğenmediğinde arkadaşına *** dizisi çok kötü dediğinde o diziyi önermiş olmuyorsun. Yani şuan bu oyunu yaymıyorum.

Yeşilay'ın savaş açması gereken bir oyun. Dünya'da gördüğüm en saçma oyun.

Bir zamanlar oynuyordum ama şu aralar bıraktım. Tek başınıza değilde arkadaşlarınızla oynayınca zevk alabiliyorsunuz.

Ben de oynuyorum, ha çok mu oynuyorum, hayır. Haftada 3-4 saat belki oynuyorum. O da arkadaşlarla. Yaşım 15, yaklaşık 3 senedir oynuyorum. Hani çok harika değil, ha Premium aldım işte salak gibi 60TL verip ama. Aslında pek oyunum yok, bir sebep de bu. Yüklü olan oyunlar: Minecraft, Rocket League, Dota 2, ETS 2. Hani pek oyun yok belki ondan. Youtube kanalım var mı var ama eski bilgisayarda çekiyodum oyunu o zamanlar kasıyordu ama kanal adı Türkçe en azından. Ayrıca sistem istemiyor diyosunuzda optimizasyon çöp olduğu ve Java olduğu için biraz zorluyor. Strix'in fanları çalışıyor Minecraft'ta. Yani belki de bir tek bende çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…