Minecraft oynuyor musunuz?

Hata yapmışım özür dilerim. Demek istediğim bahsettiğiniz kişi de küfür ediyor. Siz asla küfü
Alıntılayarak ne demek istediniz?
Hata yapmışım özür dilerim. Siz asla küfür etmez diye bir ifade kullanmışsınız ama bahsettiğiniz kişide küfür ediyor ben bunu anlatmaya çalıştım.

Normal durumlarda küfretmiyor. Aşırı kötü bişi olunca ediyor. Şunun gibi değil enazından BurXX Oyunda gibi küfürler etmiyor, enazından.

Oyun un grafikleri kötü olabilir(bknz:undertale) ama kitlesi yüzünden oynamıyorum ben 7.sınıfa gidiyorum minecraft oynamıyorum

Gençlik Ve Spor Bakanlığı: Minecraft Yasaklansın !!! Kampanya Başlattım Helal Et kardeşim

Yarın minecraft indiricem ama oynıyacağımdan değil. Yaklaşık olarak kaç fps alıcağını merak ediyorum. Bir tane indireyim dedim 1 saat diyor. ETS 2 indirdim menü de bile 40fps'i geçemedim Bak küpkıraft da kaç fps alıcam.

Şuan 16 yaşımdayım ve sadece mobilde biraz creative sıkılınca oynamıştım ve 1-2 sene falan oluyor. Steam'e çektim 20-21 tane oyun eski GTA serileri CS:GO ve daha başka kaç oyun... Steam candır

en iyi maykıraf oynayan kim Sünger Bot oyunda.Sünger Booooot Oyundaaaaa.Dırırıdıttıdıttırı.

GTA oynamayacaklar zaten. Zamanlarının büyük çoğunluğunu YouTube'da video izleyerek geçirenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…