Arada sırada yaklaşık 10 kişi toplanıp oynuyoruz. Pvp olaylarına pek takılmıyoruz ama survival modu bayağı zevkli.
Onun dışında Türkiye'de rezil oyuncu kitlesiyle nam salmış bir oyun. Oynanış kolaylığı ve sistem gereksinimlerinin düşük olması sebebiyle 6-15 yaş aralığındaki kardeşlerimizin YouTube videolarında sıkça yer verdiği oyun.
Açıkçası bu tür olaylara pek takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Zaten diyoruz ya hepsinin yaşı küçük. Abilerinden görüp heves etmişler, zaten %99'unun da büyüyünce bu yaptıklarını hatırlayınca utanacaklarını biliyoruz.
Her ne kadar içerik kalitelerinin rezalet olduğunu bilsek de biraz da alttan destek verelim bence. Bunların hepsi sonuçta bir hevesten ibaret.
Neyse ben çok iyimserim arka planda Rammstein-Donaukinder çalıyor beni çok da ciddiye almayın.
Bot Oyunda , Bot Evi , Boting Game , Bot Oda , Bot Aga , Bot Portal gibi kanallar oyunun üzerinde daha dişleri çıkmamış veletleri çekene kadar oynuyordum .
Türkiye de minecraft oynayıp o kanallara abone olucak 500 bin çoluk çocuk var mı? Özellikle 1 milyon üstü çocuk. Onun dışında Murat, Orkun bot değildir bana göre. Belki zamanında 10 bin civarı atmışlardır ama 200 binlere çıkmamıştır. Zaten o iki kanalda oyun videosu pek çekmiyorlar artık.
Minecraft'ı sistemi yetmeyenler oynar anlarım. İlk zamanda zevkli gelir insana. Fakat artık gerçekten oyunun suyu çıkmaya başladı. İ7 işlemci 16 GB Ram GTX 970 sistemi olanların oynaması? Sanki dünyada oyun kalmamış arkadaş.
Minecraft arkadaşlarınla Skype gibi ortamlardan konuşarak oynarsan baya bir zevkli oluyor. Aradan sohbet , aradan oyun ve bir de kahve çok hoş gidiyor açıkcası Bu takım oyunu oynanacak oyunlarda ( Cs-Go , LoL , Minecraft , BF.. vb. kısacası FPS ) çok eğlenceli oluyor. Onun dışında tek başına Mc oynuyorsan eğlenceli olmuyor.
Evet size katılıyorum fakat bence Türkiye'de bir oyun oynayacaksanız o oyunu belirli bir aralıklarla oynamak daha mantıklı. Minecraft gibi bir oyunu 7 24 oynamak insanı Geometri'den soğutuyor.