XarkXess Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı rtx 3060 Merhaba. Modlu Minecraft oynayacaktım ama böyle oldu. Anlamadım. Nedir acaba? Dosya Ekleri crash-2024-02-16_19.37.26-client.txt 20,7 KB · Görüntüleme: 65
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #2 Kurduğunuz bir mod ile alakalı galiba. Artı 0 Eksi
KS KS XarkXess Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 lusie dedi: Kurduğunuz bir mod ile alakalı galiba. Genişletmek için tıkla... onu çökme raporundan bulabilirmiyiz Artı 0 Eksi
lusie dedi: Kurduğunuz bir mod ile alakalı galiba. Genişletmek için tıkla... onu çökme raporundan bulabilirmiyiz
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #4 XarkXess dedi: onu çökme raporundan bulabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Buldum sanırım blaze ile alakalı bir mod galiba. Artı 0 Eksi
XarkXess dedi: onu çökme raporundan bulabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Buldum sanırım blaze ile alakalı bir mod galiba.
KS KS XarkXess Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #5 lusie dedi: Buldum sanırım blaze ile alakalı bir mod galiba. Genişletmek için tıkla... Ismini filan bulamayız dimi lusie dedi: Buldum sanırım blaze ile alakalı bir mod galiba. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 tane modmu çökeltiyor? lusie dedi: Buldum sanırım blaze ile alakalı bir mod galiba. Genişletmek için tıkla... @lusie sadece 1 tane modsa çıkart tak mantığı modları kaldırıp geri koyup deneyebilirim Rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen Son düzenleme: 16 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
lusie dedi: Buldum sanırım blaze ile alakalı bir mod galiba. Genişletmek için tıkla... Ismini filan bulamayız dimi lusie dedi: Buldum sanırım blaze ile alakalı bir mod galiba. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 tane modmu çökeltiyor? lusie dedi: Buldum sanırım blaze ile alakalı bir mod galiba. Genişletmek için tıkla... @lusie sadece 1 tane modsa çıkart tak mantığı modları kaldırıp geri koyup deneyebilirim Rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #6 XarkXess dedi: Ismini filan bulamayız dimi Sadece 1 tane modmu çökeltiyor? @lusie sadece 1 tane modsa çıkart tak mantığı modları kaldırıp geri koyup deneyebilirim Rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz çıkar tak mantığı deneyin. Artı 0 Eksi
XarkXess dedi: Ismini filan bulamayız dimi Sadece 1 tane modmu çökeltiyor? @lusie sadece 1 tane modsa çıkart tak mantığı modları kaldırıp geri koyup deneyebilirim Rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz çıkar tak mantığı deneyin.
KS KS XarkXess Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #7 lusie dedi: Evet yapabilirsiniz çıkar tak mantığı deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #8 XarkXess dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sonucu yazar sınız rica ederim. Artı 0 Eksi
KS KS XarkXess Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #9 lusie dedi: Sonucu yazar sınız rica ederim. Genişletmek için tıkla... Eve gidince yada en kötü yarın denerim evet çıkart tak yapınca oluyo bende bi sıkıntı çıkmıyor şuan Son düzenleme: 17 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
lusie dedi: Sonucu yazar sınız rica ederim. Genişletmek için tıkla... Eve gidince yada en kötü yarın denerim evet çıkart tak yapınca oluyo bende bi sıkıntı çıkmıyor şuan
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.717 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #10 XarkXess dedi: Eve gidince yada en kötü yarın denerim evet çıkart tak yapınca oluyo bende bi sıkıntı çıkmıyor şuan Genişletmek için tıkla... Tamamdır iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
XarkXess dedi: Eve gidince yada en kötü yarın denerim evet çıkart tak yapınca oluyo bende bi sıkıntı çıkmıyor şuan Genişletmek için tıkla... Tamamdır iyi oyunlar.