Minecraft oyun çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

Poacaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Minecraft'ta mod kurdum ve bilgisayarım pek iyi değil o yüzden az yükledim. Neyse kurdum modları oyuna girdim dünyama girdim ama oyun bir anda hata verip kapanıyor ne yapmam lazım crash hatasını koydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam bilmiyorum arkadaşım kurduğu için. Ama büyük ihtimal evet.

Artı -1 Eksi
Sisteminizi belirtmezseniz, size yardımcı olamayız bayım.

Peki crash hatası nerede bayım?

Ben de arkadaşlarımla sunucu kurmuştum. Kendi topladığımız modlar sorun çıkarmıştı. Yüzlerce kez modpack topladık. Yüzlerce kez mod ayıkladık. Ama olmadı. Curse Forge gibi sitelerden hazır modpack indirip onu kullanmanı öneririm.
Modlarınızın birinde hata var. Mods klosöründen teker teker modları çıkarın, sıkıntılı modu silin. Optifine modunu kurmadıysanız şiddetle öneririm.
Bazı dosyalar kütüphane oluyor. Çok uğraşması gerekir. Kütüphane olmadan çalışmayan modlar var.

Evet neredeyse tüm modları denedim fakat olmadı. Genellikle modları denmek için yeni dünya kurdum %appdata%nin içinde kurduğum dünyalar gözüküyor. Fakat Minecraft'ı açınca dünyalar gözükmüyor. Hemde yeni dünya oluşturunca oluşturuluyor dedikten hemen sonra dünya kaydediliyor diyor yani açılmıyor hala. Zaten kurduğum en fazla 25 mod vardı

Ve Şunu farkettim açılsa bile oynayamıyacakmışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…