Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Minecraft'ta mod kurdum ve bilgisayarım pek iyi değil o yüzden az yükledim. Neyse kurdum modları oyuna girdim dünyama girdim ama oyun bir anda hata verip kapanıyor ne yapmam lazım crash hatasını koydum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar, Minecraft'ta mod kurdum ve bilgisayarım pek iyi değil o yüzden az yükledim. Neyse kurdum modları oyuna girdim dünyama girdim ama oyun bir anda hata verip kapanıyor ne yapmam lazım crash hatasını koydum.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Çözümler 78 Yer İstanbul 16 Ocak 2021 #11 Dünyaları başka bir klasöre kopyalayıp sonra yeni dünya ile oynamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #12 The User 0 dedi: Dünyaları başka bir klasöre kopyalayıp sonra yeni dünya ile oynamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorun dünyalarda değil oyunun çökmesinde ben zaten olan bir dünyaya girmeye çalışmıyorum. Yeni dünya oluşturuyorum ayrıca olmadı . Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Dünyaları başka bir klasöre kopyalayıp sonra yeni dünya ile oynamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorun dünyalarda değil oyunun çökmesinde ben zaten olan bir dünyaya girmeye çalışmıyorum. Yeni dünya oluşturuyorum ayrıca olmadı .