Minecraft oyun ekibi arıyorum

Mozcanerdem

Centipat
Daha fazla  
Minecraft'ta realms deneme sürümü alacağım. Bundan sonra da olabildiğince her ay Java için realms satın alacağım Discord'tan bir grup kurdum oynamayı planladığmız şey Crazy Craft büyük bir mod paketi yapmayacağım maksimum Minecraft evinin kanalında gözüken modlar vb. şeyler ekleyeceğim katılmak isteyen olursa çok sevinirim Discord adınızı yazar iseniz size istek atabilirim.

Minecraft'ta realms deneme sürümü alacağım. Bundan sonra da olabildiğince her ay Java için realms satın alacağım Discord'tan bir grup kurdum oynamayı planladığmız şey Crazy Craft büyük bir mod paketi yapmayacağım maksimum Minecraft evinin kanalında gözüken modlar vb. şeyler ekleyeceğim katılmak isteyen olursa çok sevinirim Discord adınızı yazar iseniz size istek atabilirim.

Hocam hangi günler giriyorsunuz.

Hocam daha yeni sunucuyu açtım yani henüz bir arkadaşım da geri dönüş yapar ise 2 kişi oluyoruz yani pek de belirli değil ama çoğu gün gireriz herhalde ben zaten çoğu zaman girerim.

Hocam daha yeni sunucuyu açtım yani henüz bir arkadaşım da geri dönüş yapar ise 2 kişi oluyoruz yani pek de belirli değil ama çoğu gün gireriz herhalde ben zaten çoğu zaman girerim.

(Discord'u daha yeni açtım)

(Discord'u daha yeni açtım)

Minimum yaş sınırı nedir ona göre gelebilirim.

chump397
Oyunu hardcore oynayan birisi degilim dediginiz modu hiç oynamadim ama cagirmak isterseniz gelirim. Bu arada yaslar kac?

Benim yaş 14 benim diğer arkadaşımda 14 bildiğim kadarıyla istek atıyorum kısaca mod paketinin temel amacı kahramanlar yaparak hayatta kalmak muhtemelen bizde kendi aramızda iyi kötü savaşı tarzı şeylerde yaparız.

Minimum yaş sınırı yok aslında yani isteyen her kes katılabilir ama illaki yaş istiyorsanız ben mesela 14 yaşındayım ama dediğim gibi gelmek serbest.

CHUMP397 istek attım size Discord'dan bu arada sizin yaşınız kaçtı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı