Çözüldü Minecraft PC Bundle Nasıl Aktifleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nysentiera

Hectopat
Öncelikle merhaba. Bu yaz Microsoft Bedrock Edition veya Java Edition alanlara birisini bedavaya veriyor. Bende şimdi Bedrock Edition satın aldım. Java Edition versiyonunu nasıl alabilirim?

bundle.JPG

Çözüm
Arkadaşlar biraz daha araştırdım kafası karışanlar için söyleyeceğim, ilk öncelikle mantıksız olabilir ama bu doğru. Önceden veya şimdi alman hiç fark etmez. Java aldıysan veya alacaksan bedrock, bedrock aldıysan veya alacaksan Java hediye edilecek. Benim tavsiyem bundleı beklemeyin ve şimdi 76TL'ye Bedrock Edition alın. Çünkü bundle gelirse fiyatı daha pahalı olacaktır. Kısaca böyle arkadaşlar ekonomi kötüyken bize doğmuş bir fırsat. (Bundle muhtemelen 22 haziranda geliyor)
Sadece Java olarak satılmayacak galiba bundle olarak verecekler. Tek olarak satarlarsa 140 TL de az şu an fiyatı 410 TL tek olarak tahminim 200 TL gibi bir fiyat.

Sanmam sitesinde Java Edition ayrı olarak 25 Euro'ya satılıyor oradaki fiyatı yerelleştirme yapılır bundle olarak alman senin kararın ayrı ayrı alabilirsin.

Sanmam sitesinde Java Edition ayrı olarak 25 Euro'ya satılıyor oradaki fiyatı yerelleştirme yapılır bundle olarak alman senin kararın ayrı ayrı alabilirsin.

Kendi sitesinde bundle olarak geçiyor. Tek satılacak gibi bir bilgi yok. Sadece tek olarak kendi sitesinden alabilirsin oradada yerel fiyatlandırma yaparlar mı bilmem.

Arkadaşlar biraz daha araştırdım kafası karışanlar için söyleyeceğim, ilk öncelikle mantıksız olabilir ama bu doğru. Önceden veya şimdi alman hiç fark etmez. Java aldıysan veya alacaksan bedrock, bedrock aldıysan veya alacaksan Java hediye edilecek. Benim tavsiyem bundleı beklemeyin ve şimdi 76TL'ye Bedrock Edition alın. Çünkü bundle gelirse fiyatı daha pahalı olacaktır. Kısaca böyle arkadaşlar ekonomi kötüyken bize doğmuş bir fırsat. (Bundle muhtemelen 22 haziranda geliyor)

Çözüm
Bedrock siz fırsatçılık yapmayın diye 176 lira oldu hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı