Oyuna Android market üzerinde sahibim ama şu var ki emülatörlere güvenemiyorum hesabımı girmek için. Başka nasıl bir yöntem kullanabilirim? Xbox hesabım üzerinden Online girebilmem gerek.
Bilgisayarına 2. işletim sistemi olarak Android kurabilirsin. (Android X86, primeos gibi.)
Bilgisayarına 2. işletim sistemi olarak Android kurabilirsin. (Android X86, PrimeOS gibi.)
Aslında güvenmenizde bir sakınca yok ama herkesin tercihleri farklı olduğundan dolayı @Kerem00 'ın da dediği gibi android işletim sistemi kurabilirsiniz.Oyuna Android market üzerinde sahibim ama şu var ki emülatörlere güvenemiyorum hesabımı girmek için. Başka nasıl bir yöntem kullanabilirim? Xbox hesabım üzerinden Online girebilmem gerek.
Aslında Remix OS ve Phoenix OS var ama onlara da güvenemedim başka yöntem öneriniz var mı?
Okumadınız sanırım.Aslında güvenmenizde bir sakınca yok ama herkesin tercihleri farklı olduğundan dolayı @Kerem00 'ın da dediği gibi android işletim sistemi kurabilirsiniz.
Kusura bakmayın, ben yazdığım sırada yazdığınız için sonradan gördüm.Okumadınız sanırım.
Konu sahibi emülatörlere güvenmiyorum demiş.Ya da Blue Stacks falan kurabilir de bayağı sistem istiyor.
Başka yöntemin var olduğunu düşünmüyorum ayrıca bu kadar güvenlik takıntısı aşırı.Aslında Remix OS ve Phoenix OS var ama onlara da güvenemedim başka yöntem öneriniz var mı?
Konu sahibi emülatörlere güvenmiyorum demiş.
Başka yöntemin var olduğunu düşünmüyorum ayrıca bu kadar güvenlik takıntısı aşırı.
İki adımlı doğrulamayı aktifleştirin, güvenlik konusunda içiniz rahat olacaktır.
Onun ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yok.Market üzerinde aile paylaşımı diye bir şey fark ettim bu işe yarar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.