Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Minecraft PE'de bir harita yaptım ama haritamı artık acamıyorum, telefonum donuyor. Bu haritayı başka bir cihaza nasıl alabilirim? Haritayı uygulama üzerinden yaptım, harici depolamadan değil.
Merhaba. Minecraft PE'de bir harita yaptım ama haritamı artık acamıyorum, telefonum donuyor. Bu haritayı başka bir cihaza nasıl alabilirim? Haritayı uygulama üzerinden yaptım, harici depolamadan değil.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 10 Ağustos 2022 #11 theumtkyd dedi: Hocam android kullanıyor zaten sadece USB ile telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan bakıyor dosyalara. Hocam telefondan bakmaya çalışın bilgisayara hepsini aktaramayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın tam konuyu okumamışım. Artı 0 Eksi
theumtkyd dedi: Hocam android kullanıyor zaten sadece USB ile telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan bakıyor dosyalara. Hocam telefondan bakmaya çalışın bilgisayara hepsini aktaramayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın tam konuyu okumamışım.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 10 Ağustos 2022 #12 Silinen üye dedi: Kusura bakmayın tam konuyu okumamışım. Genişletmek için tıkla... Ne olacak hocam ne kusuru. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kusura bakmayın tam konuyu okumamışım. Genişletmek için tıkla... Ne olacak hocam ne kusuru.
KS KS Maraza25 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2022 #13 theumtkyd dedi: Hocam android kullanıyor zaten sadece USB ile telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan bakıyor dosyalara. Hocam telefondan bakmaya çalışın bilgisayara hepsini aktaramayabiliyor. Genişletmek için tıkla... hocam klasörü buldum ama içi boş gözüküyor telefondan da baktım aynı drum var Artı 0 Eksi
theumtkyd dedi: Hocam android kullanıyor zaten sadece USB ile telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan bakıyor dosyalara. Hocam telefondan bakmaya çalışın bilgisayara hepsini aktaramayabiliyor. Genişletmek için tıkla... hocam klasörü buldum ama içi boş gözüküyor telefondan da baktım aynı drum var