U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 11 Ocak 2021 #1 Köylülerin takas itemlerini değiştirmem gerek ama NBT editör bulamadım. Minecraft PE için NBT editör önerir misiniz?
Köylülerin takas itemlerini değiştirmem gerek ama NBT editör bulamadım. Minecraft PE için NBT editör önerir misiniz?
KS KS U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 1 Şubat 2021 #11 YunuSezer dedi: Ne yazık ki başka bir uygulama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler. Artı 0 Eksi
YunuSezer dedi: Ne yazık ki başka bir uygulama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler.
bravebeatT Centipat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #12 YunuSezer dedi: Android için Blocktopograph - APK'yı İndir bu site güvenli kaldırılmış bazı uygulamaları bende buradan indiriyorum. Genişletmek için tıkla... APKPure virus çıkmış ama uygulamasında. İndirdiğinde kendi SK sından çıkarıp sana bazen reklam veriyor. Artı 1 Eksi
YunuSezer dedi: Android için Blocktopograph - APK'yı İndir bu site güvenli kaldırılmış bazı uygulamaları bende buradan indiriyorum. Genişletmek için tıkla... APKPure virus çıkmış ama uygulamasında. İndirdiğinde kendi SK sından çıkarıp sana bazen reklam veriyor.