- Makaleler
- 1
Köylülerin takas itemlerini değiştirmem gerek ama NBT editör bulamadım. Minecraft PE için NBT editör önerir misiniz?
Marketten kaldırılmış sitesi de 404 hatası veriyor.Blocktopograph - editor for MCPE
APK olarak indirebilirsin link verirsem sorun olur mu?Marketten kaldırılmış sitesi de 404 hatası veriyor.
Güvenilir bir sitenin linkini verirsen sıkıntı olmaz.APK olarak indirebilirsin link verirsem sorun olur mu?
Android için Blocktopograph - APK'yı İndir bu site güvenli kaldırılmış bazı uygulamaları bende buradan indiriyorum.Güvenilir bir sitenin linkini verirsen sıkıntı olmaz.
O siteyi ben de gördüm ama en son ki güncelleme 2017'de yüklenmiş.Android için Blocktopograph - APK'yı İndir bu site güvenli kaldırılmış bazı uygulamaları bende buradan indiriyorum.
Başka bir nbt editor bilmiyorum ancak bu videoya bir bakın isterseniz.O siteyi ben de gördüm ama en son ki güncelleme 2017'de yüklenmiş.
Başka bir nbt editor bilmiyorum ancak bu videoya bir bakın isterseniz.
Ne yazık ki başka bir uygulama bilmiyorum.İstediğim konuylâ âlâkalı bir video değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.