Xbox ayarları'na girmeye çalışıyorum fakat beni Destek'e atıyor, çoğu tarayıcıda durum aynı.😔 (Chrome, Firefox, Opera, Yandex.) VPN ile olurmu sizce? @Affansen @Akif9748
XBOX hesabınızın doğum gününü ayarlarken küçük yaş girdiyseniz ebeveyn izni istiyor. Ebeveyn iznini vermek için de ebeveyninizin e-postasıyla XBOX hesabınızı bağladığınız e-postayı eşleştirip aile bağlantısı oluşturmanız lazım. Bence direkt ebeveyninizin e-postasıyla XBOX hesabı açıp öyle giriş yapmayı deneyin. Ben böyle bir şekilde kolayca sorunu çözdüm.
Xbox hesabınızın doğum gününü ayarlarken küçük yaş girdiyseniz ebeveyn izni istiyor. Ebeveyn iznini vermek için de ebeveyninizin e-postasıyla Xbox hesabınızı bağladığınız e-postayı eşleştirip aile bağlantısı oluşturmanız lazım. Bence direkt ebeveyninizin e-postasıyla Xbox hesabı açıp öyle giriş yapmayı deneyin. Ben böyle bir şekilde kolayca sorunu çözdüm.
O zaman "Bunu Düzelmek için" butonuna basın ve yönlendireleciğiniz siteden gizlilik ayarlarınıza bakın. Sunuculara girme/bağlanma ile ilgili bir ayar var ise açıp tekrar deneyin. @esyal21
Dediğiniz gibi siteye girdim ama oturum açılmıyor düğmeye basıyorum hiç bişey olmuyor.
PC ile girmeyi deneyeceğim. @esyal21
Oturum açıyorum ama ayarlara giremiyorum. Microsoft hesabınızda oturum açın adresinde ayarlar var ama desteğe geri atıyor.
Xbox ayarları'na girmeye çalışıyorum fakat beni Destek'e atıyor, çoğu tarayıcıda durum aynı.😔 (Chrome, Firefox, Opera, Yandex.) VPN ile olurmu sizce? @Affansen @Akif9748