Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 RAM 8 gb 3200 mhz İşlemci ryzen 3 5300 u Merhaba Snopy marka gamepada sahibim fakat Minecraft PE (PC)'de çalışmıyor.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #2 Gamepad'ini "gamepad tester" ile test et, sıkıntı yok ise Minecraft ayarlarında gamepad ayarı mevcut olması gerekiyor oradan halledersin. Artı 0 Eksi
Gamepad'ini "gamepad tester" ile test et, sıkıntı yok ise Minecraft ayarlarında gamepad ayarı mevcut olması gerekiyor oradan halledersin.
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 İsmail Evece dedi: Gamepad'ini "gamepad tester" ile test et, sıkıntı yok ise Minecraft ayarlarında gamepad ayarı mevcut olması gerekiyor oradan halledersin. Genişletmek için tıkla... Test ettim tüm tuşlar çalışıyor fakat Minecraft'ta çalışmıyor tuş falan atayamıyorum Artı 0 Eksi
İsmail Evece dedi: Gamepad'ini "gamepad tester" ile test et, sıkıntı yok ise Minecraft ayarlarında gamepad ayarı mevcut olması gerekiyor oradan halledersin. Genişletmek için tıkla... Test ettim tüm tuşlar çalışıyor fakat Minecraft'ta çalışmıyor tuş falan atayamıyorum
ProblemBomber Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #4 Hocam Gamepad'iniz eğer Analog değil ise çalışmıyor diye biliyorum, biraz daha araştırın boş yere yeni Gamepad almaya değmez. Artı 0 Eksi
Hocam Gamepad'iniz eğer Analog değil ise çalışmıyor diye biliyorum, biraz daha araştırın boş yere yeni Gamepad almaya değmez.
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #5 ProblemBomber dedi: Hocam Gamepad'iniz eğer analog değil ise çalışmıyor diye biliyorum, biraz daha araştırın boş yere yeni gamepad almaya değmez. Genişletmek için tıkla... Sorunu bir programla çözdüm gamepadim vardı zaten, sağ olun yine de. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
ProblemBomber dedi: Hocam Gamepad'iniz eğer analog değil ise çalışmıyor diye biliyorum, biraz daha araştırın boş yere yeni gamepad almaya değmez. Genişletmek için tıkla... Sorunu bir programla çözdüm gamepadim vardı zaten, sağ olun yine de.