Arkadaşımın bilgisayarına bağlanamıyorum. Hamachi ve NGROK denedik. Bütün güvenlik ayarlarını kontrol ettik. Firewall kapalı. Ne yapmalıyız? (Oyun orijinal.)
Sunucunun kurulu olduğu bilgisayar bu internete bağlıysa maalesef düzeltmeniz mümkün değil. Aşırı kötü bir internet bu.![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Ama daha kötü interneti olan PC'lere bağlanabilmiştim.Sunucunun kurulu olduğu bilgisayar bu internete bağlıysa maalesef düzeltmeniz mümkün değil. Aşırı kötü bir internet bu.
İmkansız. O an interneti düzelmiş olabilir.Ama daha kötü interneti olan PC'lere bağlanabilmiştim.
Şu anda internette başka cihazlar varmış. Normalde akşama doğru bağlanmaya çalışıyorduk. Deneyeceğimiz zaman tekrar atarım.İmkansız. O an interneti düzelmiş olabilir.
Tamamdır.Şu anda internette başka cihazlar varmış. Normalde akşama doğru bağlanmaya çalışıyorduk. Deneyeceğimiz zaman tekrar atarım.
Server kimin bilgisayarında kurulu?@384311 şu anda deneme yaptık. Ondan benim bilgisayarıma 25565 portu üzerinden veriler geliyor. Benim ona bağlantım yani ondaki incoming 64662 üzerinden ona veri gitmiyor. Mesela benim konumum sunucuya gitmiyor. Ayrıca başkaları da bu sunucuya bağlanamıyor. Onun bilgisayarın ayarlarından yapmamız gereken bir şey olabilir mi? Çünkü o hiçbir türlü port üzerinden veri alamıyor.
Arkadaşımda. Kendi PC'sinde açıyor. Ayrıca internet değiştirip denedik. Farklı bir yerde de deneyince aynı sorun. Hız ile alakalı değilmiş.Server kimin bilgisayarında kurulu?
Discord'un var mıdır?Arkadaşımda. Kendi PC'sinde açıyor. Ayrıca internet değiştirip denedik. Farklı bir yerde de deneyince aynı sorun. Hız ile alakalı değilmiş.
Var ama kullanmıyorum.Discord'un var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.