Rehber Minecraft port ile uğraşmadan farklı yazılımlarla sunucu açma! (Vanilla, Purpur, Forge vb.)

İçine girip "true" yaptım. Tekrar run dosyasını çalıştırdım ama inmedi yine.

İçine girip "true" yaptım. Tekrar run dosyasını çalıştırdım ama inmedi yine.
Hangi forge sürümünü kullanıyorsunuz?

Ayrıca Eula dosyası aşağıdaki gibi mi?

Eğer aşağıdaki gibiyse ve yine inmiyorsa aşağıdaki dosya ile açmaya çalışın (isim değişebilir) ve görev yöneticisinden kullanımlarını kontrol edin.

1.19.2 kullanıyorum hocam. Bende öyle bir dosya yok ama şöyle bir metin belgesi var.

Sizi de yordum hocam, herhalde Vanilla kuracağım olmazsa.
Eula dosyası aynı.

Başka bir arkadaşa da bu çözümü önermişsin. Dediğini yaptım başka bir tunel olusturup tcp yapıp dediğin ayarları girdim fakat sorun çözülmedi. Hamachi ile denesem böyle bir sorunla karşılaşır mıyım öyle mi yapsam acaba? Bu arada jar dosyam bu(vanilla stable releases kısmından latest yani 1.21.3)

Hamachi en son baktığımda sıkıntılıydı, şuan nasıl bilmiyorum. Bir de ben test edeyim play.it tarafında mı bir sorun var diye.

Sağolun hocam yeni sürümde sorunsuz çalıştı.
İyi sosyaller.

Düzenleme : Evet, play.it tarafında bir sorun var. Ara ara kontrol ederim çözülürse yazarım. Şu anlık sunucuları RadminVPN veya hamachi ile açabilirsiniz. İyi sosyaller!

Son düzenleme:
Önce server IP dosyasına portu girin demişsiniz server-IP dosyası yok ama server. Properties dosyasında server IP kısmı var oraya portu yapıştırınca şöyle bir hata aldım

Önce server IP dosyasına portu girin demişsiniz server-IP dosyası yok ama server. Properties dosyasında server IP kısmı var oraya portu yapıştırınca şöyle bir hata aldım

Eki Görüntüle 2347853
Evet Hocam, dalgınlık kusura bakmayın. Server.properties dosyasında server-ip kısmına 25565 yazın. Daha sonra play.it'e girip yeni bir tünel oluşturun. Türü TCP portu da 255 olsun.

Not sunucu hatası verdiği için resmi buraya yükleyemedim.

8 saatdir uğraşıyorum keşke ilk başta bu anketi bulsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…