Çözüldü Minecraft portal istediğim yerde açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
ekran görüntüsü.png

Minecraft Survival dünyamda gözlemci yapmak için kuvars lazımdı o yüzden Nether'a gittim. Portalı gördüğünüz gibi kırmızı ile olan yere açtım ve girip kuvarsları topladım. Eve dönmek için portala girdiğimde portal alakasız bir şekilde denizin üstünde bu şekilde oluştu. Ben girdiğim portaldan çıkış yapmak istiyorum bunu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Hocam sanırsam ilk açtığınız nether portalı aslında duvarın içinde bir yerde olacaktı. Bu yüzden en yakın boş alana kuruldu ve yine bu yüzden nether portalı farklı bir yerde. Aslında sizin kurduğunuz ilk portal netherdeki çıkışa değil duvarın içine bir yere açılacaktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki bir kullanıcı tamamen aynı durumu yaşamış.
Ben de ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Chunklarla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ama bu sefer de bu yükseklikte olması garip.

2023-03-11_13.29.58.png

Portalı kırdım ve yüzüp ilk açtığım portala geri gidip tekrardan Nether'a gittim. Tekrardan dünyaya dönmeye çalıştığımda portal kendi kendine yenilenmişti ve gene buraya attı.

2023-03-11_13.32.46.png

Tekrar kırdım tekrar yüzüp portala girdim bu sefer de bu şekilde açıldı =D. Oyun benimle dalga geçiyor sanırım.

@Monarch Leviathan

Hocam sanırsam ilk açtığınız nether portalı aslında duvarın içinde bir yerde olacaktı. Bu yüzden en yakın boş alana kuruldu ve yine bu yüzden nether portalı farklı bir yerde. Aslında sizin kurduğunuz ilk portal netherdeki çıkışa değil duvarın içine bir yere açılacaktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burdaki bir kullanıcı tamamen aynı durumu yaşamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Buradaki bir kullanıcı tamamen aynı dueumu yaşamış.

Hmm yani açılan bütün portalları kırıp daha farklı bir yere portal açarsam ve o portal Nether'da boş bir alana denk gelirse sorunsuz bir şekilde girdiğim portaldan çıkış yapabileceğim. Doğru mudur?

Hmm yani açılan bütün portalları kırıp daha farklı bir yere portal açarsam ve o portalın Nether'da boş bir alana denk gelirse sorunsuz bir şekilde girdiğim portaldan çıkış yapabileceğim. Doğru mudur?
Evet. İsterseniz ilk portalın koordinatlarından nereye açılacağını hesaplayıp o bölgeyi temizleyebilirsiniz. Başka portala gerek kalmaz.

2023-03-11_13.43.48.png

Evin sağ tarafındaki açtığım portalı kırıp sol tarafındaki yere portalı açtım ve sorun düzeldi. Dediğiniz gibi ilk açtığım portal Nether'da duvarın içerisinde kalıyormuş. Bu açtığım portal boş bir arazideydi ve sorunsuz bir şekilde giriş, çıkış yapabiliyorum. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 1697623

Evin sağ tarafındaki açtığım portalı kırıp sol tarafındaki yere portalı açtım ve sorun düzeldi. Dediğiniz gibi ilk açtığım portal Nether'da duvarın içerisinde kalıyormuş. Bu açtığım portal boş bir arazideydi ve sorunsuz bir şekilde giriş, çıkış yapabiliyorum. Teşekkürler.
Rica ederim. İyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı