Hesaplar 2. el hesaptır. Bu sebepten yarı fiyatına satıyorum. Öm ile ulaşırsanız referanslarımı gösterebilirim. Mail ve mojang hesaplarını üzerinize geçireceğim. Nick şifre mail herşey değiştirilebiliyor. Piyasada 3-5 tlye satılan mail&şifre türünden hesaplar değildir.Mojang iki katı fiyata satıyorken siz nasıl bu fiyata satabiliyorsunuz ? Bir adet hesabı anlarım, alıp pişman olursunuz fakat bu durumu pek anlayamadım. Hesapları nasıl temin ettiniz ?
Maalesef sadece nakit düşünüyorum.Origin takas düşünürmüsünüz ?
Gittigidiyordan alacağım. Bu akşam ya da yarın akşam. Birini ayırırsan sevinirim yani.
Nerden ulaşabilirim?
Sadece akşamları girebilirim gündüz vaktim olmuyor da onu nasıl yapabiliriz?Skype: ffekinci eklerseniz yardımcı olayım. Tatilde olduğumdan dolayı pek internete giremiyorum. Yarın 13-14 gibi skype girerseniz yardımcı olurum.
Akşamları sadece mail ile hesap verebilirim. Gitti gidiyor ile satın almak isterseniz 40tlden verebilirim. Paypal ile direk alırsanız 30 tlden verebilirim.Sadece akşamları girebilirim gündüz vaktim olmuyor da onu nasıl yapabiliriz?
Hemen almak istiyorsanız mail ile yardımcı olayım. .Nerden ulaşabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.