Minecraft Premium alınır mı?

Eywny

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa:Rampage Redsky Ram:16gb Ana Kart:Msi PRO H610M-E DDR4 Ekran Kartı: Amd Radeon RX6700 İşlemci:12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F Monitör:Samsung Odyssey G3 165Hz 1ms Fare:Attack Shark x3 Klavye:Gamepower Eva 5 Kulaklık:Razer BlackShark v2x
Meslek
Öğrenci
Yıl olmuş 2025, ama ben hâlâ satın almadım sizce 510 liraya satın almalı mıyım, almalıysam yakın bir zamanda indirime girer mi?

Yıl olmuş 2025, ama ben hâlâ satın almadım sizce 510 liraya satın alınır mı? Almalıysam yakın bir zamanda indirime girer mi?

Ünlü sunuculara girmeyeceksen alma bence bende normal Minecraft var hala crack kullanıyorum :D

Yıl olmuş 2025, ama ben hâlâ satın almadım sizce 510 liraya satın almalı mıyım, almalıysam yakın bir zamanda indirime girer mi?
En son 15. yıla özel girmişti indirime girer mi bilmem ama alınır. Bir kere veriyorsun sonuçta. Ben 15. yılda almıştım %50 indirime girmişti.

Zamanında 200 TL verip almıştım yani Mineplex Hypixel CubeCraft gibi premium sunucularda oynamak istiyorum veya kendi Minecraft skinim olsun tüm sunucularda ücretsiz kullanabileyim veya orijinal kullanayım korsan kullan miyim diyorsanız alabilirsiniz.

Kesinlikle alınır. Hem java premiumun oluyor hem de bedrock sürümüne sahip oluyorsun.

CubeCraft bitti artık hocam ama Hypixel hala en iyi sunucu.

Olabilir hocam bu fikir kişiden kişiye değişir ben örnek vermek amacıyla yazdım ayrıyeten bir diğer avantajıda FPS'iniz düşükse lunar Client gibi hem fpsinizi artıran hem de farklı modları içeren premium Client'leri kullanabilirsiniz.

Hepinizden teşekkürler hocam satın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı