eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #1 Daha önceki konuları okudum ve bir arkadaş format atarak düzeltmiş ama ben bu işi format atmadan düzeltmek istiyorum. Bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020
Daha önceki konuları okudum ve bir arkadaş format atarak düzeltmiş ama ben bu işi format atmadan düzeltmek istiyorum. Bu mümkün mü?
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 16 Mayıs 2020 #2 Ben de böyle bir sorun yaşadım, modemi kapatıp açınca düzelmişti. Formatlık bir durum yoktur bence. Artı 0 Eksi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #3 Reddywich dedi: Ben de böyle bir sorun yaşadım, modemi kapatıp açınca düzelmişti. Formatlık bir durum yoktur bence. Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim olmadı Artı 0 Eksi
Reddywich dedi: Ben de böyle bir sorun yaşadım, modemi kapatıp açınca düzelmişti. Formatlık bir durum yoktur bence. Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim olmadı
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #4 Modemi fabrika ayarlarına sıfırlayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #5 Kaleo dedi: Modemi fabrika ayarlarına sıfırlayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapçam. Artı 0 Eksi
Kaleo dedi: Modemi fabrika ayarlarına sıfırlayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapçam.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #6 Şimdi tane tane anlatırım senin için güzel dostum fakat konu hakkında çok fazla fikir sahibi değil isen yapmanı önermiyorum. Artı 0 Eksi
Şimdi tane tane anlatırım senin için güzel dostum fakat konu hakkında çok fazla fikir sahibi değil isen yapmanı önermiyorum.
A Adem09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 72 16 Mayıs 2020 #7 eater dedi: Onu nasıl yapçam. Genişletmek için tıkla... modemde iğne sığacak kadar bir delik vardır (benim modemimde vardı) onu iğneyle ittir Artı 0 Eksi
eater dedi: Onu nasıl yapçam. Genişletmek için tıkla... modemde iğne sığacak kadar bir delik vardır (benim modemimde vardı) onu iğneyle ittir
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #8 Adem09 dedi: Modemde iğne sığacak kadar bir delik vardır (benim modemimde vardı) Onu iğneyle ittir. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim sağ ol. Artı 0 Eksi
Adem09 dedi: Modemde iğne sığacak kadar bir delik vardır (benim modemimde vardı) Onu iğneyle ittir. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim sağ ol.
A Adem09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 72 16 Mayıs 2020 #9 eater dedi: Tamam denerim sağ ol. Genişletmek için tıkla... ama arkadaşında dediği gibi konuya fazla hakim değilsen yapma Artı 0 Eksi
eater dedi: Tamam denerim sağ ol. Genişletmek için tıkla... ama arkadaşında dediği gibi konuya fazla hakim değilsen yapma
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #10 Dostum modem sıfırlandıktan sonra arayüz şifresi sıfırlanacak ve daha önce şifre veya modemin ismini değiştirdiyseniz onlarda sıfırlanacak. Artı 0 Eksi
Dostum modem sıfırlandıktan sonra arayüz şifresi sıfırlanacak ve daha önce şifre veya modemin ismini değiştirdiyseniz onlarda sıfırlanacak.