Minecraft Premium Satan Site Önerisi

demo11

Hectopat
Daha fazla  
Baktım herkes Minecraft oynamaya başlamış benim de oynayasim geldi. Kendi sitesinde malum gereksiz pahalı premium. Bildiğiniz doğru düzgün çok pahalı olmayan premium satan bir site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım herkes Minecraft oynamaya başlamış benim de oynayasim geldi. Kendi sitesinde malum gereksiz pahalı premium. Bildiğiniz doğru düzgün çok pahalı olmayan premium satan bir site var mı?
Kendi sitesinden almak en mantıklısıdır. Başka siteler de var ancak ne kadar güvenilir orası tartışılır.
O yüzden paranızı biriktirip kendi sitesinden almanızı tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar her saniye Minecraft oynayacak olsam kendi sitesinden alırım ama zevk için arada giricem bulunsun diye alıyorum.
Baktım oraya ama kafam karıştı 20 TL'lik olanda da premium sitelere giriliyor mu ?

Arkadaşlar her saniye Minecraft oynayacak olsam kendi sitesinden alırım ama zevk için arada giricem bulunsun diye alıyorum.
Baktım oraya ama kafam karıştı 20 TL'lik olanda da premium sitelere giriliyor mu ?
Kendi sitesinden almama konusunda ısrarcıysanız buradan alabilirsiniz.Ama yinede kendi sitesinden almanı şiddetle tavsiye ederim.

20tl olan pelerin :D 40tl full hesap sıfır ban şifresi değiştirilebiliyor. Aldım 2 senedir kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı