Minecraft Premium ve düz farklı mıdır?

Batumeow

Centipat
Arkadaşlar Minecraft'ı alacağım fakat preimium falan diyorlar. Bu preimium direkt para verdiğimiz Minecraft mı yoksa özel olarak alınan bir şey mi tam olarak anlamadım. Kafam bayağı karıştı. İki defa mı para vereceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ilk oynadığımız zamanlae fiyatlar baya uygundu ve almadım o zaman. Şimdi ise 24€. Pişmanlık.

Ben şahsen tavsiye etmiyorum almanı çünkü parasını hak eden bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Zamanında kendi sitesinden almıştım o zaman Euro daha ucuzdu ama şu andaki fiyatını hak etmiyor bence. Sebebi gayet basit, artık eskisi kadar zevkli değil ve çoğu oyuncu kolayca hile açıyor. Benim tavsiyem ucuz bir şekilde Premium hesap alıp hevesini atman olacaktır yine de alıp almamak sana kalmış.

Reklam gibi olmasın ama Leontag.com'dan toplam 6 adet Premium aldım. 1 tanesi aldığım gün girmedi, hemen desteğe yazdım ve yaklaşık 5 dakika içinde yenisini gönderdiler. Diğer bir tanesinede 15 gün önce giremedim. Tekrardan desteğe yazdım ve yine 1 saat içinde tekrardan gönderdiler. 8 ay oldu ve diğer 4 tanesi hala hiçbir sıkıntı çıkarmadan oynatıyor. Fiyatı 9TL. Öneririm.

Hocam ben her site için söylemedim.

O zaman hesabını sat arkadaşa hem para etmiyormuş ucuza sat o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…