Çözüldü Minecraft premiumsuz server kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da direkt Twitter mesajı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Attığınız linklerin sahte olduğu aşırı derecede belli. Oyunun şu anki sahibi kim? Microsoft. Microsoft böyle bir şey dedi mi? Hayır.

Ek Açıklama 2020-11-14 165111.png

Oyun Mojang şirketine ait değil ki artık? Ben sana bir mağaza var gel hırsızlık yap desem ama mağaza sahibi ben olmasam çalacak mısın?

Attığınız linklerin sahte olduğu aşırı derecede belli. Oyunun şu anki sahibi kim? Microsoft. Microsoft böyle bir şey dedi mi? Hayır. Eki Görüntüle 737464

Aşağıda Notch'un Twitter mesajını attım. Tamam kabul ediyorum haklısın. Şu anki sahibi Microsoft ama Notch'un böyle bir şey dediği doğru.

Oyun Mojang şirketine ait değil ki artık? Ben sana bir mağaza var var gel hırsızlık yap desem ama mağaza sahibi ben olmasam çalacak mısın?

Tamam haklısın bitirelim konuyu.

Aşağıda Notch'un Twitter mesajını attım. Tamam kabul ediyorum haklısın. Şu anki sahibi Microsoft ama Notch'un böyle bir şey dediği doğru.

Tamam haklısın bitirelim konuyu.

Arkadaşım beni 2012 ilgilendirmez ben günümüze bakarım. Şu anda Minecraft'ı korsan oynuyorsunuz. Konuyu uzatmanın mantığı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı