Çözüldü Minecraft PS3 Edition açılırken güncelleme istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes Mehmet

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060 Super ryzen 5 5600 16 GB ram 2 TB ssd
Dediğim gibi açılırken güncelleme yapmamı istiyor. Bu yazılım güncellemesi mi yoksa Minecraft güncellemesi mi? Cihaz kırık olduğu için güncellemeye korkuyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20240805_014023.jpg
    IMG_20240805_014023.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Verilen uyarı sadece oyuna girerken verilmiş, oyununuz eski versiyonda olduğu için bir uyarı. Endişe etmenize gerek yok evet diyip oyunu güncelleyebilirsiniz, konsolun kırıklığına bir zarar teşkil etmiyor. Hatta oyun atıyorsanız her indirdiğiniz yeni oyun sonrası indirdiğiniz oyunun üstüne gelip üçgen tuşuna bastıktan sonra ''Güncelleştirmeleri Denetle'' demelisiniz. Böylelikle oyununuz güncelleme bir daha istemez, sıkıntısız da çalışır.

Dediğiniz konu eski PS3'ler için geçerli değil diye biliyorum hocam, çünkü üzerinden 2 jenerasyon geçmiş bir oyun konsoluna jailbreak yapılması çok normal, mantıken piyasada da o konsol için oyun vb. aparatlar da bulmanız yenilere oranla daha da zorlaşır. Zaten Sosyal'de ''kırık PS3'' adı altında arama yaparsanız birçok konunun olduğunu görebilirsiniz. Tabi ki yanlış biliyorsam affola, hatam varsa söyleyin hemen bu yorumu kaldırtalım.
Araştırdım Minecraft güncellemesiymiş.

Yani bu devirde PS3'e oyun satın almak pek de mantıklı değil.

Verilen uyarı sadece oyuna girerken verilmiş, oyununuz eski versiyonda olduğu için bir uyarı. Endişe etmenize gerek yok evet diyip oyunu güncelleyebilirsiniz, konsolun kırıklığına bir zarar teşkil etmiyor. Hatta oyun atıyorsanız her indirdiğiniz yeni oyun sonrası indirdiğiniz oyunun üstüne gelip üçgen tuşuna bastıktan sonra ''Güncelleştirmeleri Denetle'' demelisiniz. Böylelikle oyununuz güncelleme bir daha istemez, sıkıntısız da çalışır.

Dediğiniz konu eski PS3'ler için geçerli değil diye biliyorum hocam, çünkü üzerinden 2 jenerasyon geçmiş bir oyun konsoluna jailbreak yapılması çok normal, mantıken piyasada da o konsol için oyun vb. aparatlar da bulmanız yenilere oranla daha da zorlaşır. Zaten Sosyal'de ''kırık PS3'' adı altında arama yaparsanız birçok konunun olduğunu görebilirsiniz. Tabi ki yanlış biliyorsam affola, hatam varsa söyleyin hemen bu yorumu kaldırtalım.

Çözüm
Verilen uyarı sadece oyuna girerken verilmiş, oyununuz eski versiyonda olduğu için bir uyarı. Endişe etmenize gerek yok evet deyip oyunu güncelleyebilirsiniz, konsolun kırıklığına bir zarar teşkil etmiyor. Hatta oyun atıyorsanız her indirdiğiniz yeni oyun sonrası indirdiğiniz oyunun üstüne gelip üçgen tuşuna bastıktan sonra "güncelleştirmeleri denetle" demelisiniz. Böylelikle oyununuz güncelleme bir daha istemez, sıkıntısız da çalışır.

Dediğiniz konu eski PS3'ler için geçerli değil diye biliyorum hocam, çünkü üzerinden 2 jenerasyon geçmiş bir oyun konsoluna Jailbreak yapılması çok normal, mantıken piyasada da o konsol için oyun vb. aparatlar da bulmanız yenilere oranla daha da zorlaşır. Zaten Sosyal'de "kırık PS3" adı altında arama yaparsanız birçok konunun olduğunu görebilirsiniz. Tabii ki yanlış biliyorsam affola, hatam varsa söyleyin hemen bu yorumu kaldırtalım.

Teşekkür ederim güncelledim ve açıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı