ganama_x Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki farmı yaptım fakat farmdaki o üsteki baskın yazısı yarıya geliyor ve sonra kayboluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki farmı yaptım fakat farmdaki o üsteki baskın yazısı yarıya geliyor ve sonra kayboluyor.
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.339 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 29 Mart 2025 #2 Hocam fixlediler bu farmı. 1.21.X sürümlerinde oynuyorsanız çalışmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS ganama_x Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 majoauditore dedi: Hocam fixlediler bu farmı. 1.21.X sürümlerinde oynuyorsanız çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Reis 1.21 ve üzerinde çalışan bir farm videosu varsa atabilir misin? Artı 0 Eksi
majoauditore dedi: Hocam fixlediler bu farmı. 1.21.X sürümlerinde oynuyorsanız çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Reis 1.21 ve üzerinde çalışan bir farm videosu varsa atabilir misin?
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.339 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 29 Mart 2025 #4 ganama_x dedi: Reis 1.21 ve üzerinde çalışan bir farm videosu varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bilmiyorum oynamıyorum MC 6 aydır falan yeni sürümlere geçince bıraktım ben. 1.20 sürümlerinde oynarken de fixlemişlerdi. 1.21 sürümlerinde çalışması için baskıncı iksiri ile olan farmlara bakın. (adını bilmiyorum) Artı 0 Eksi
ganama_x dedi: Reis 1.21 ve üzerinde çalışan bir farm videosu varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bilmiyorum oynamıyorum MC 6 aydır falan yeni sürümlere geçince bıraktım ben. 1.20 sürümlerinde oynarken de fixlemişlerdi. 1.21 sürümlerinde çalışması için baskıncı iksiri ile olan farmlara bakın. (adını bilmiyorum)