Minecraft RAID farm çalışmıyor

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Sorum başlıktaki gibi. Sunucu 1.21.X sürümünde ben 1.21.10 oynuyorum daha az önce bir arkadaşa köyün kahramanı vermek için çalıştırdım RAID geldi iyi güzel devam etti ama şimdi ben denediğimde kötü kehanet oluyor üstümde sadece baskın kehanetine dönüşmüyor. Bu neden olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
2026-01-02_14.53.23.png
2026-01-02_14.53.22.png
2026-01-02_14.57.41.png

Hocam galiba kendi açtınız bir sunucuda oynamıyorsunuz oynadığınız sunucu bunu engelliyor olabilir.

Hocam galiba kendi açtınız bir sunucuda oynamıyorsunuz oynadığınız sunucu bunu engelliyor olabilir.

Engellemiyor daha 15 dakika önce aynı farmla arkadaş köylü kullanacağı için köyün kahramanı almak için kullandı ondan sonra ne olduysa bozuldu.

Kehanet iksirini köylünün yanında mı içiyorsunuz ona dikkat edin.
Yanlış hatırlamıyorsam bu farmda köylünün üstünün açık olması lazımdı onu da kontrol edin.
Veya dediğim gibi sonradan da sunucu bunu engellemiş olabilir isterseniz oynadığınız sunucuda bunu sorabilirsiniz.

Kehanet iksirini köylünün yanında mı içiyorsunuz ona dikkat edin.
Yanlış hatırlamıyorsam bu farmda köylünün üstünün açık olması lazımdı onu da kontrol edin.
Veya dediğim gibi sonradan da sunucu bunu engellemiş olabilir isterseniz oynadığınız sunucuda bunu sorabilirsiniz.

Engelleme olma ihtimali 0 köylünün üstünü açtım gözlerinin içine bakarak içtim yine olmadı.

Başka bilen biri çıkmazsa yıkıp baştan yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı