Minecraft ray sistemi nasıl hızlandırılır?

Can Yıldız34

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft bir ray sistemi yaptık ama yol çok uzun olduğu için hızlandırılmış ray kullansak da çok yavaş ilerliyor. Komut blogu veya başka bir şeyle hızlandırabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Komut bloğu? Ayıp oluyor hocam, hiç hile yapılır mı? :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam burada en hızlısı var, sonuna kadar izlersen anlarsın. Aşırı bir fark oluyor normale göre.

Komut bloğu kullanacak kıvamdaysanız direkt konsepti değiştirip ışınlanın istediğiniz yerlere. Bildiğim kadarıyla vagonun hızını artıramıyoruz. Arttırmayı denediler 1.18 snapshotlarında fakat stabil yapamadıklarından geri çevirdiler.

Komut bloğu kullanacak kıvamdaysanız direkt konsepti değiştirip ışınlanın istediğiniz yerlere. Bildiğim kadarıyla vagonun hızını artıramıyoruz. Arttırmayı denediler 1.18 snapshotlarında fakat stabil yapamadıklarından geri çevirdiler.
şuan bir yapı yapıyoruz bu yapıyı sunucuya sonradan gelecek kişiler için yapıyoruz. Sonradan gelecek kişilerde moderatorluk olmayacağı için TP atamaycaklar o nedenle komut blogu istiyordum

Hocam ben isinlansin istemiyorum, komutla daha hizli gitsin istiyorum. Vagona bir hiz bufu gibi bir şey olsun istiyorum.

1- /tp komutunu deneyebilirsin.

2- bir komut bloğu yerleştirerek.
/Execute as @e[type=minecart,distance=..5] at @s run TP @s ^ ^ ^1

Bu kodu yaz.
Komut bloğuna bir redstone sinyali vererek sürekli çalıştır. Bu, Minecart'ı her tetiklendiğinde ileri itecektir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı